Wat wij doen

    Veiligheid en beveiliging zijn bij ons
   geavanceerd, waarbij we sectorspecifieke
  oplossingen aanbieden die op maat zijn
 gemaakt, en onze klanten helpen om
veiliger en slimmer te werken.  

Wat wij doen

// Brand- en beveiligingsconsultatie, installatie en services

We zijn wereldwijd leider in brandbeveiliging- en beveiligingsoplossingen met een vertegenwoordiging in bijna 50 landen en bijna 70.000 medewerkers, en we staan in de voorhoede van brandveiligheid- en beveiligingsoplossingen.

In de meest uitdagende en veeleisende omgevingen helpen wij onze klanten hun doelen op het gebied van veiligheid, beveiliging en bedrijfsvoering te bereiken. Gedurende meer dan 50 jaar heeft Johnson Controls de nieuwste oplossingen geleverd voor unieke bedrijfsuitdagingen. Vandaag is onze passie om te beschermen wat het belangrijkste is, alleen nog maar groter geworden.

Bij Johnson Controls Integrated Fire & Security (continentaal Europa) helpen onze 4.000 toegewijde werknemers bedrijven veiliger en slimmer te werken. Wij verkopen, ontwerpen, installeren en onderhouden geïntegreerde systemen voor inbraakdetectie en toegangsbeheer en om te kunnen reageren op beweging, vuur, rook, overstroming, omgevingsfactoren, industriële processen en andere gevaren. We bieden ook retailoplossingen die geïntegreerd kunnen worden met onze brand- en beveiligingssystemen. In Europa ondersteunen wij onze klanten door het aanbieden van services met toegevoegde waarde en gelokaliseerde oplossingen, via onze expertise op het gebied van Europese veiligheid- en brandbeveiliging.

Onze oplossingen kunnen commerciële organisaties helpen om zich tegen interne en externe veiligheidsbedreigingen te beschermen, waaronder brand, inbraak, interne diefstal, indringing, georganiseerde misdaad, verlies van voorraad, slecht management van de vloot, en geweld op het werk. We helpen u om uw werknemers, klanten, faciliteiten, bedrijfsmiddelen, voorraad, processen en werkzaamheden te beveiligen met oplossingen die aangepast zijn op uw bedrijf, op maat van uw onderneming, en verbeterd met de slimste oplossingen voor informatiebeheer en Security Management.

Ga naar onze bedrijfswebsite www.tyco.com voor meer informatie over Johnson Controls International en alle andere bedrijfseenheden van Johnson Controls (de beveiligingsproducten, brandveiligheidsproducten, retailoplossingen en levensveiligheidproducten van Johnson Controls)

Onze wereldwijde producten en oplossingen helpen te beschermen:

  • 80% van de top 200 detailhandelaars ter wereld
  • Meer dan 1 miljoen brandweermensen over de hele wereld
  • 90% van de top 50 olie- en gasbedrijven
  • 300 internationale vliegvelden
  • Meer dan 100 grote stadions over de hele wereld
  • Een meerderheid van de Fortune 500 bedrijven
  • Meer dan 200 ziekenhuizen over de hele wereld
  • Meer dan 3 miljoen commerciële, overheids- en particuliere klanten

Contact

Contact

Cynthia van Diejen-Bijloo
Marketing, Business Development & Communicatie Director Benelux

+31 88 260 2600

marketing.nlmail(at)tycointweb.com

Investor relations

Klik hier voor meer informatie over Johnson Controls Global en over de investeringsrelaties en -mogelijkheden.

Lees verder

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Nieuws

Geen nieuws beschikbaar.
Onze merken