Het succes van Tyco

    Wij geloven dat succes het resultaat
   is van passie en liefde voor wat je doet.
  Daarom willen we het persoonlijke
 ontwikkelingsplan van elke werknemer
mogelijk maken.

Het succes van Tyco

// Tyco steunt u in uw eigen definitie van succes

Wij geloven dat succes het resultaat is van passie en liefde voor wat je doet. Of het nu het helpen van anderen is, of het werken in de buurt van uw woonplaats, of om de wereld een veiliger plaats te maken of een balans te vinden tussen werk en privéleven en een carrière, wij zullen uw groei als een professional ondersteunen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en ambities.

Maar hebt u nagedacht over uw persoonlijke definitie van 'succes'? Bij Tyco vieren en steunen we verschillende manieren van professioneel en persoonlijk succes: het gezin en het evenwichtige persoonlijk leven van onze medewerkers is voor ons even belangrijk als hun carrière, zolang dit hun persoonlijke definitie van succes weerspiegelt.

Daarom zijn we gedreven om het "succes van Tyco" te ondersteunen, gedefinieerd als het vervullen van de ambities en individuele carrièremogelijkheden van elke werknemers, in lijn met hun eigen definitie van succes. Door mogelijkheden aan alle werknemers te bieden om over hun persoonlijke voorkeuren en ambities na te denken, alsmede door laterale, horizontale, internationale en tijdsflexibele opportuniteiten te ondersteunen, wil Tyco de realisatie van de persoonlijke doelen van elke werknemer ondersteunen.

Wij hebben een passie om te beschermen wat het belangrijkst is. Door onze producten, services, geïntegreerde oplossingen en streven naar een uitstekende klantenservice, willen we de wereld veiliger maken.

Ontdek wie we zoeken

Hoe definieert u succes?

 • Succes voor mij is dat ik nooit stop met dromen: je zult morgen worden wat je vandaag durft te dromen. Plan je carrière in stappen maar vergeet nooit de poolster die uw ultieme droom vertegenwoordigt.
  (President van Tyco Continentaal Europa)

 • Succes voor mij is elke dag onderweg zijn en de mogelijkheid hebben om uitdagende technische problemen op te lossen bij de klant.
  (Onderhoudsmonteur bij Tyco in Spanje)

 • Succes voor mij is om mijn gezinsleven en mijn werk in deze periode van mijn leven te combineren door middel van deeltijdwerk.
  (Assistent bij Tyco in Duitsland)

 • Succes voor mij is dat ik grote, complexe projecten in ontwikkeling kan zien en deel uitmaak van de bouw van een prominent, bekend gebouw.
  (Projectmanager technische projecten bij Tyco in Zwitserland)

 • Succes voor mij is dat ik door mijn werk mensen die in gevaar zijn kan helpen. Bewust zijn van deze verantwoordelijkheid is mijn succes.
  (Medewerker monitoring center bij Tyco in Spanje)

 • Succes voor mij is dat ik eindelijk een baan heb gevonden die me gelukkig maakt. Ik heb leuke collega's en ik geniet er elke dag van om hier komen. Voor mij is de werkomgeving erg belangrijk.
  (Financiële accountant bij Tyco in Frankrijk)

 • Succes voor mij is als ik me kan ontwikkelen en kan leren. Ik voel me gesteund door mijn baas en het bedrijf tijdens mijn avondstudie aan de universiteit.
  (Loonlijstaccountant bij Tyco in Duitsland)

 • Succes is voor mij niet alleen de kans om te leren, maar dat ik ook in staat ben om mijn ideeën in te brengen en het gevoel dat ze altijd serieus worden genomen door mijn collega's. Succes voor mij is als ik mijn ideeën in de praktijk zie.
  (Stagiaire bij Tyco in Duitsland)

 • Succes voor mij is dat ik al vele jaren voor Tyco heb gewerkt, en me nog nooit verveeld heb.
  (Installateur bij Tyco in België)

 • Succes voor mij is dat ik het gevoel heb dat ik een impact heb door mijn actieve betrokkenheid bij het Women's Growth Network in mijn land. Dankzij deze activiteit ben ik verbonden met internationale vrouwelijke leiders in ons bedrijf, die mij elke dag inspireren.
  (Teamleider Financiën bij Tyco in Italië)

Contact

Contact

Cynthia van Diejen-Bijloo
Marketing, Business Development & Communicatie Director Benelux

+31 88 260 2600

marketing.nlmail(at)tycointweb.com

Zoeken naar een carrière

Als u een teamspeler bent met een passie en wens om te beschermen wat het belangrijkste is, kijk dan bij onze beschikbare
carrièremogelijkheden

Zoek carrière

Onze merken