Onze passie

  Wij hebben een passie om te beschermen
 wat het belangrijkste is en veiligheid en
beveiliging te bevorderen.

Onze passie

// De competitieve kant van Johnson Controls start bij onze werknemers

Elke dag komen onze 70.000 medewerkers naar het werk met een passie voor het beschermen van wat echt belangrijk is.

We maken onze passie waar door voor te lopen op veiligheid en beveiliging, wetende dat ons werk mensen en eigendommen helpt te beschermen en te beveiligen. Onze mensen zijn erg trots op de wetenschap dat ze een verschil maken in de wereld. De diversiteit en cultuur van Johnson Controls is gebouwd op een fundament van vier kernwaarden: integriteit, uitmuntendheid, teamwerk en verantwoordelijkheid. Deze waarden koesteren een milieu van individuele en zakelijke verantwoordleijkheid, innovatie, creativiteit en samenwerking.

Als wereldwijde leider in beveiliging en levensbescherming is onze diversiteit en cultuur gebouwd op deze vier sleutelwaarden, die bepalen hoe onze werknemers omgaan met aandeelhouders en met elkaar. Samen stuwen we ons bedrijf vooruit. Ontdek uw mogelijkheden voor essentieel en betrokken werk terwijl u uzelf uitdaagt om uw vaardigheden en carrièremogelijkheden uit te breiden

Onze waarden in de praktijk brengen

Wij brengen onze waarden Integriteit, Uitmuntendheid, Teamwerk en Verantwoordelijkheid in de praktijk door ons werk, onze toewijding en activiteiten die onze persoonlijke groei en ontwikkeling in het bedrijf ondersteunen. Lees meer over de verschillende initiatieven van Johnson Controls die dit doel ondersteunen.

 

Lees meer

Het succes van Johnson Controls

Wij geloven dat succes het resultaat is van passie en liefde voor wat je doet. Dat is de reden waarom Johnson Controls het "Johnson Controls Succes" wil ondersteunen, gedefinieerd als de realisatie van de ambitie en de individuele carrière van elke werknemer, in lijn met hun eigen definitie van succes.

Of het nu het helpen van anderen is, of het werken in de buurt van uw woonplaats, of om de wereld een veiliger plaats te maken of een balans te vinden tussen werk en privéleven en een carrière, wij zullen uw groei als een professional ondersteunen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en ambities.

 

Lees meer

Contact

Contact

Cynthia van Diejen-Bijloo
Marketing, Business Development & Communicatie Director Benelux

+31 88 260 2600

marketing.nlmail(at)tycointweb.com

Zoeken naar een carrière

Als u een teamspeler bent met een passie en wens om te beschermen wat het belangrijkste is, kijk dan bij onze beschikbare
carrièremogelijkheden

Zoek carrière

Onze merken