Wie zoeken wij?

    Wij zoeken mensen die passie hebben
   voor onze visie. Wij geloven dat technologie
  en innovatie bijdragen aan de bescherming
 van onze klanten en het succes van onze
organisatie.

Wie zoeken wij?

// Klaar om ons team te versterken?

We zoeken mensen die openheid en vertrouwen tonen met een passie om te beschermen wat echt belangrijk is.

We zoeken starters, ervaren professionals en managers om ons team te versterken. Onze belangrijkste doelstelling is om betrokken collega's te vinden die het doel van hun dagelijkse werk vinden in de bescherming van anderen en in wat echt belangrijk is. Ons team neemt grote verantwoordelijkheid op zich, en doet elke dag eer aan onze waarden van uitmuntendheid, verantwoordelijkheid, integriteit en teamwork, evenals klantenservice. Herkent u zichzelf hierin? Hieronder vindt u meer informatie over wie we zoeken.

Studenten en instapniveau

Studenten zijn op alle afdelingen welkom voor hun stageperiode. Wij bieden allerlei boeiende stagemogelijkheden op verschillende locaties en helpen u zo aan een flitsend begin van uw carrière en verdere loopbaanmogelijkheden. Als u graag ons team wilt komen versterken, stuur dan een motivatiebrief en uw cv naar onze lokale Human Resources contactpersoon en vermeld uw interessegebied.

Zoek beschikbare vacatures

Professionals

We zijn op zoek naar uitstekend presterende specialisten om ons team te komen versterken en bij te dragen aan de groei en klanttevredenheid op afdelingen zoals Financiën, Human Resources, IT, Juridisch en Marketing. Wij helpen u vooruit op uw persoonlijke succesladder terwijl u uw carrière ontwikkelt dankzij breed opgezette technologieën, hulpmiddelen en relevante inhoud. Hebt u een academische achtergrond of gedegen ervaring in uw vakgebied? Solliciteer dan vandaag nog om betrokken te raken bij uitdagende en boeiende projecten.

Zoek beschikbare vacatures

Installateurs

We zijn op zoek naar installateurs voor de installatie, programmering en het implementeren van waarschuwingssystemen voor gevaar, geïntegreerde brand- en beveiligingsoplossingen, en video-, communicatie- en toegangscontrolesystemen. Deze functie kent een hoge verantwoordelijkheid tijdens boeiende projecten om systemen vanaf het begin op te zetten. Bent u een ervaren technicus die streeft naar uitmuntendheid en wilt u deel uitmaken van een deskundig, gedreven team? Neem dan contact met ons op.

Zoek beschikbare vacatures

Onderhoudsmonteurs

Onderhoudsmonteurs die helpen met onderhoud, reparatie, kleine installaties, programmering en het opzetten van brandalarm- en beveiligingssystemen zijn cruciaal voor ons bedrijf. Als onderdeel van een deskundig en gemotiveerd team zijn klantenservice, hoge inzet en een passie om te beschermen de basisvoorwaarden. Wij bieden een zeer zelfstandige werkomgeving, moderne apparatuur en een bedrijfsauto.

Zoek beschikbare vacatures

Medewerkers monitoring center

Ons team is 24 uur per dag beschikbaar voor noodoproepen en brand- of indringeralarmen om industrieën, kantoren, woonhuizen, liften, winkelcentra en ziekenhuizen te beschermen. Voor onze moderne, intelligente, gekoppelde monitoringsystemen ontvangen alle medewerkers een opleiding in het omgaan met noodsituaties, waaronder het bellen van de politie, brandweer of hulpverlenende diensten. Onze klanten moeten altijd op dit verantwoordelijke team kunnen rekenen. Herkent u zichzelf hierin? Neem dan contact met ons op.

Zoek beschikbare vacatures

Projectmanagers

Bent u geïnteresseerd in het werken aan drukke, boeiende projecten? Hebt u ervaring in het beheren, plannen en monitoring van de omvang en levering van het werk? Solliciteer dan bij ons team als Projectmanager en kom ons versterken bij de uitvoering van installatieprojecten voor brandalarmsystemen, beveiligingsoplossingen en verpleegoproepsystemen, die allemaal zeer complex zijn en verweven zijn met hoogwaardige technologie.

Zoek beschikbare vacatures

Verkoopvertegenwoordigers

Verkoopvertegenwoordigers zijn erg belangrijk voor ons, omdat het hun rol is om potentiële klanten te helpen onze oplossingen te begrijpen, te vergelijken en te contrasteren. Ze helpen bij het oplossen van problemen om de juiste oplossing te vinden om wat echt belangrijk is te beschermen door het opbouwen van relaties met onze klanten. We zijn ook op zoek naar mensen met een technische achtergrond die genieten van het werken met klanten, het delen van hun technische kennis en het ontwikkelen van op maat gemaakte systemen en oplossingen.

Zoek beschikbare vacatures

Retailexperts

We zoeken retailexperts die de winkels van onze klanten helpen door een link te leggen tussen hun behoeften aan beveiliging/tracering en hun processen voor optimale prestaties en winst. Zij zijn verantwoordelijk voor het vinden van de juiste oplossingen en het koppelen van de juiste gegevens, mensen en processen om het nemen van overtuigde besluiten te vergemakkelijken. Deze rol wordt uitgevoerd in nauwe coördinatie met verkoop, en met een focus op klantenwerving, overleg en bijhouden. Herkent u zichzelf hierin?

Zoek beschikbare vacatures

Een gesprek met Günter Schauerte

Senior HR Business Partner, Europa

V: Wat voor mensen zoeken jullie?

A: We zoeken mensen die openheid en vertrouwen tonen en een passie om te beschermen wat echt belangrijk is. Uiteindelijk zoeken wij mensen die niet alleen op zoek zijn naar een 'baan', maar naar een doel in hun leven. Ongeacht uw rol bij ons zult u de grote verantwoordelijkheid van uw positie voelen: om de wereld veiliger te maken.

V: Welke carrièremogelijkheden hebt u te bieden?

A: Wij bieden carrièremogelijkheden die verschillen van andere bedrijven, want voor ons draait 'succes' en 'carrière' niet alleen om het beklimmen van de zakelijke ladder. Een van onze essentiële onderdelen van leiderschap bij Johnson Controls (die ook geldt voor alle individuele medewerkers) is 'zelfleiderschap'; uw carrière is de positie waarin u gelukkig bent. Wij bieden mogelijkheden om te ontdekken waar u kunt uitblinken in uw sterke punten en het beste kunt bijdragen aan het succes van ons gemeenschappelijk team.

V: U noemt een leiderschapsmodel? Wat verwacht u van kandidaten die solliciteren bij Tyco Integrated Fire & Security (continentaal Europa)?

A: Onze essentiële onderdelen van leiderschap gelden voor al onze medewerkers. Wij zoeken kandidaten die weten wat ze willen in hun carrière en we streven ernaar om hen te helpen hun sterke kanten te ontdekken en de best passende positie voor hen te vinden. Het enige wat we verwachten van onze kandidaten is een positieve houding, moed en een hoge flexibiliteit om te leren en hun technische vaardigheden uit te breiden, en een ondernemersmentaliteit. We willen ook dat alle leden van ons team streven naar uitmuntendheid in klantenservice, en op mensen gericht, geïnspireerd en invloedrijk blijven tijdens het werken in een diverse onderneming die zich uitstrekt over verschillende landen, culturen en bedrijfseenheden.

V: Vertel ons eens iets over het wervingsproces.

A: We zijn geïnteresseerd in werknemers die op zoek zijn naar een verbintenis op lange termijn. Daarom geloven we dat een degelijk wervingsproces belangrijk is voor beide partijen. Ons open en intensieve proces, geleid door de wervingsmedewerkers van Human Resources, helpt kandidaten te ondersteunen en te ontwikkelen door hen te introduceren aan onze mensen; uw team, uw toekomstige collega's. Immers, hoe beter we elkaar kennen, hoe beter we op elkaar kunnen afstemmen. We hebben ook een oriëntatieproces dat nieuwe medewerkers gelegenheid geeft om ons team te ontmoeten en alle processen te leren die ze moeten weten. Maak deel uit van ons gemotiveerde team en werk ten behoeve van een veiligere wereld door vandaag nog contact op te nemen.

Zoeken naar een carrière

Als u een teamspeler bent met een passie en wens om te beschermen wat het belangrijkste is, kijk dan bij onze beschikbare
carrièremogelijkheden

Zoek carrière

Johnson Controls's succesverhalen

barbara_09.jpg

Compensation & Benefits Manager, Continental Europe

Mijn succes dank ik aan… mijn twee grote passies die ik in mijn werk kan combineren - cijfers en mensen.

rainer_09.jpg

Retail Product Manager

Mijn succes dank ik aan… mijn passie om klanten en onze interne organisatie te inspireren.

juergen_09.jpg

Finance Director

Mijn succes dank ik aan… door er altijd zeker van te zijn dat ik doe wat ik leuk vind. Als je doet wat je leuk vindt ben je succesvol.

ole_10.jpg

Business Development Manager, Store Performance Solutions

Mijn succes dank ik aan... mijn passie voor de retail omgeving. Het draait allemaal om passie en gevoel.

Onze merken