Carrières

    Start vandaag nog met uw carrière bij
   Johnson Controls! We zoeken gepassioneerde mensen
  die ons kunnen helpen de klanten en
 gemeenschappen te beschermen die we
bedienen.

Carrières

// Carrières

Wat u ook als beste doet, u kunt het hier doen

Welkom op onze Johnson Controls carrière pagina!

Bij Johnson Controls vindt u een omgeving die openstaat voor nieuwe ideeën en lonende ervaringen, met mogelijkheden voor essentieel en geëngageerd werk terwijl u uzelf uitdaagt om uw vaardigheden en carrièremogelijkheden uit te breiden. Wat u ook als beste doet, u kunt het hier bij ons doen, gezien we gepassioneerde mensen zoeken met elk type vaardigheden, personaliteiten en competenties.

Bekijk eens de mensen die wij zoeken om onze Europese teams te versterken en solliciteer vandaag nog.

De succesverhalen van Johnson Controls

Wij zeggen vaak dat we een passie hebben om te beschermen wat echt belangrijk is. Door onze producten, geïntegreerde oplossingen en ons streven naar een uitstekende klantenservice, maken we de wereld veiliger. Ontdek wat succes betekent voor ons en onze medewerkers bij Johnson Controls Integrated Fire & Security (continentaal Europa), door te lezen over hun persoonlijke trajecten.

LEES VERDER 

Wat wij bieden

Onze prestatie- en talentbeheerprocessen helpen u om uw unieke talenten, energie en ideeën bij te dragen, terwijl onze ontwikkelingsprogramma's u helpen u voor te bereiden op toekomstige rollen binnen de organisatie.

Een carrière bij Johnson Controls opent uitgebreide mogelijkheden om te leren, veel verschillende mogelijkheden om na te streven, uitdagende projecten en stimulerende team ervaringen. Tegelijkertijd bieden wij u een geïndividualiseerd leertraject met fundamentele feedback en leiding om u te helpen uw vaardigheden volledig te ontplooien. Als onderdeel van ons streven naar een lerende omgeving sponsoren we wereldwijd programma's die helpen onze medewerkers zakelijke en praktische vaardigheden te ontwikkelen met toegang tot meer dan 4.000 online cursussen in meerdere talen.

LEES VERDER 

Wie zoeken wij?

We zoeken mensen die openheid en vertrouwen tonen met een passie om te beschermen wat echt belangrijk is.

We zoeken starters, ervaren professionals en managers om ons team te versterken. Onze belangrijkste doelstelling is om betrokken collega's te vinden die het doel van hun dagelijkse werk vinden in de bescherming van anderen en van wat echt belangrijk is. Ons team neemt grote verantwoordelijkheid op zich, en doet elke dag eer aan onze waarden van uitmuntendheid, verantwoordelijkheid, integriteit en teamwork, evenals klantenservice.

LEES VERDER 

Zoeken naar een carrière

Als u een teamspeler bent met een passie en wens om te beschermen wat het belangrijkste is, kijk dan bij onze beschikbare
carrièremogelijkheden

Zoek carrière

Johnson Controls's succesverhalen

barbara_09.jpg

Compensation & Benefits Manager, Continental Europe

Mijn succes dank ik aan… mijn twee grote passies die ik in mijn werk kan combineren - cijfers en mensen.

rainer_09.jpg

Retail Product Manager

Mijn succes dank ik aan… mijn passie om klanten en onze interne organisatie te inspireren.

juergen_09.jpg

Finance Director

Mijn succes dank ik aan… door er altijd zeker van te zijn dat ik doe wat ik leuk vind. Als je doet wat je leuk vindt ben je succesvol.

ole_10.jpg

Business Development Manager, Store Performance Solutions

Mijn succes dank ik aan... mijn passie voor de retail omgeving. Het draait allemaal om passie en gevoel.

Onze merken