Videobeveiliging

   Gebruik video om uw beveiligigings-
  management
te verbeteren en uw bedrijf op
 een efficiënte en effectieve manier te volgen, controleren en beveiligen.

Videobeveiliging

// Videobeveiligingssystemen

Gebruik video om uw beveiligigingsmanagement te verbeteren

Ons aanbod richt zich op analoge, IP- en hybride video surveillancesystemen die naadloos geïntegreerd kunnen worden in onze bestaande architectuur om u misdaad te helpen beperken en te voorkomen. Hierdoor creëert u een veiligere werkomgeving voor klanten en werknemers en verzekert u bedrijfscontinuïteit.

Als single-source system integrator bieden we u leidende,flexibele en kostenbesparende oplossingen die u de volgende voordelen opleveren:

 • Ondersteuning: gestroomlijnd eventmanagement, gemakkelijk toegankelijke opnames en live weergave.
 • Beveiliging: proactieve detectie en verbeterde onderzoeksmogelijkheden via videocontent-analyse, videoanalytics of permanente, toezichthoudende services.
 • Optimalisering: procesondersteuning en bedrijfsinformatie via ERP of CRM-integratie.

Functies en services met toegevoegde waarde

Video surveillance software

Wij bieden schaalbare en marktgerichte oplossingen met inbegrip van analoge, IP-gebaseerde en hybride systemen, met standalone of volledige netwerkvideo-opname en -opslag. Onze digitale technologie zorgt voor verbeterde beeldkwaliteit en videoweergave op afstand aan de hand van webtoepassingen en mobiele apparaten.

Onze video surveillance software kan ook directe meldingen (geautomatiseerde meldingen) naar operatoren versturen bij belangrijke gebeurtenissen. Deze semi-geautomatiseerde processen zijn bijvoorbeeld het tellen van mensen, identificatie van onbewaakte pakketten, nummerplaatherkenning of bewegingsdetectie.

Video Analytics

Dankzij video analytics technologie kunt u automatisch de gevaren voor veiligheid identificeren door grote hoeveelheden gegevens te analyseren. Met geïntegreerde video analytics bieden wij u:

 • Grotere betrouwbaarheid en stabiliteit van uw algemene systeem, met meer praktische informatie tot gevolg
 • Grotere winstgevendheid die de weg vrijmaakt voor nieuwe ontwikkelingen
 • On-board gegevens om belangrijke evenementen te identificeren

Video Surveillance as a Service (VSaaS)

Onze interactieve, toezichthoudende videodiensten kunnen van uw plaatselijke alarm- en camerainvestering een proactief hulpmiddel maken dat bedrijfsproblemen oplost. Met beheerde videodiensten kunt u uw bestaande video surveillance-infrastructuur verbinden met uw beveiligingscontrole- en beheerdienst.

Onze Monitoring Centres maken het voor getrainde operatoren mogelijk om plaatselijke voorvallen op afstand te bekijken, voorzieningen te beveiligen (zonder de kosten van video surveillancebeheerders of -bewakers) en voor winstgevendheid te zorgen. Dit rendement op investeringen is een gevolg van de verlaagde last van technologie-aankopen, upgrades en onderhoud.

U kunt ook profiteren van:

 • Meer winstgevendheid via een beperkte personeelswisseling
 • Inbraakpreventie
 • Snellere reactietijd van politie of uw bewakingsfirma.

Lees meer over video surveillance as a service.

Mobiele ondersteuning

U hebt toegang tot uw videomateriaal en kan het ook opzoeken en raadplegen via draagbare apparaten. Dat houdt dat u kunt profiteren van toezichthouding op afstand, dynamisch beheer van bandbreedte en de mogelijkheid om opgenomen videobeelden op te zoeken en opnieuw af te spelen, op onder andere smartphones of tablets. We bieden u ook een uitgebreid video surveillancetoepassing voor iOS voor de analoge Johnson ControlsVR en hybride HDVR-recorder en voor het hele VideoEdge IP- en hybride recorder-aanbod.

Productportfolio

Onze services en toezichthoudende producten omvatten:

Victor Unified Client (Videobeheersysteem)

Victor Unified Client is een krachtige manier om meerdere opnames, camera's en realtime alarmen te beheren binnen één enkel platform.

Deze schaalbare, single-point software-oplossing is ontworpen om in de behoeften van kleine tot grote bedrijfstoepassingen te voorzien en verenigt de American Dynamics opnameplatforms op één of meerdere schermen.

Mogelijke toepassingsscenario's zijn:

 • Standalone videobeheer
 • Primaire eventmanagementsoftware in een geïntegreerde omgeving

VictorEdge (IP en hybride video surveillance)

Een verenigd, open platform om toegang te hebben tot alle video-apparaten, zowel plaatselijk als op afstand, dat verschillende hardware, opslag, video-apparaten en klanten van derde partijen ondersteunt. Onze recorders bieden tot 800 Mbps gegarandeerde video-overdracht en tot 36 TB on-board opslagruimte en geïntegreerde video analytics.

Mogelijke toepassingsscenario's zijn:

 • Open beheersysteem met interfaces voor verschillende camera's en managementsystemen
 • Volledig schaalbaar en ontwikkeld voor kleine en grote systemen
 • Compatibiliteit met leidende security management systemen

VideoEdge Go (iOS-toepassing)

VideoEdge Go is een solide iOS-video surveillancetoepassing voor videorecorders die op het VideoEdge netwerk draaien en voor hybride videorecorders.

De mobiele app van VideoEdge Go biedt u:

 • Zicht op uw video surveillance vanuit elke locatie, waardoor u uw systeem op afstand kunt volgen
 • Hoogwaardige video surveillancetoepassing voor iOS voor de analoge Johnson ControlsVR en hybride HDVR-recorder
 • Dynamisch beheer van bandbreedte om de beste resultaten te behalen
 • Zoeken en afspelen van opgenomen video-opnames op uw smartphone of tablet
 • Beschikbaarheid voor het hele VideoEdge-aanbod

Illustra IP-camera's en Discover analoge camera's

Dit naadloze en innovatieve aanbod omvat meerdere eigenschappen die verschillende functies, opties en voordelen bieden om aan elke vereiste te voldoen.

Het aanbod omvat verschillende opbouwvormen en resoluties, verpakt in een stijlvol, compact, strak, veelzijdig en uniform ontwerp.

Technologie en innovatie

Dankzij technologievernieuwing en kapitalisatie van investeringen kunnen we verschillende niveaus van integratie aanbieden, waaronder meerdere toezichtsproducten en complexe integratie met IT- en bedrijfstoepassingen. Naarmate technologie en klantenervaringen evolueren, hebben we de belangrijkste markttrends geïdentificeerd die de video surveillancesector opnieuw vorm zullen geven. Deze omvatten:

 • Flexibele, kostenbesparende opslagruimte met steeds krachtigere processors, meer bandbreedte en betere prestaties.
 • Permanente internettoegang via breedbandverbinding en IP-gebaseerde systemen met verenigde interfaces.
 • Mobiele toegang en op cloud gebaseerde opslagtoepassingen en beheerde video.
 • Video Analytics Management, via business intelligence om datamining-integraties en toezichthoudende services te ondersteunen.
 • Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en een aantrekkelijk/gestroomlijnd design.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_21.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Fincantieri_logo_site_22.png

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero

test

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Kom in contact

Kom in contact:

 • Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Klant- of technische ondersteuning
 • Upgrade uw beveiligingssysteem
 • Lees meer over Johnson Controls

Contact