Toegangscontrole

    We bieden toegangscontrolesystemen en
   -oplossingen van topkwaliteit om
  onbevoegde toegang tot beveiligde zones
 te voorkomen en veiligheid en productiviteit te verhogen.

Toegangscontrole

// Oplossingen voor toegangscontrole

De sleutel tot veiligheidscontrole

U wilt voorkomen dat onbevoegden toegang hebben tot uw organisatie, dat vertrouwelijke afdelingen binnen uw organisatie niet voor iedereen toegankelijk zijn en u wilt de toegangsgegevens verzamelen en analyseren?

Dat kan met onze toegangscontrolesystemen. Onze toegangscontrolesystemen zorgen voor een optimale bescherming van uw werknemers, bezoekers, personeel en bedrijfsmiddelen. Deze bescherming is van onschatbare waarde. In combinatie met videocontrole wordt ook identificatie mogelijk alsook toegangscontrole van voertuigen uitgevoerd en kunnen verkeersstromen worden gecontroleerd.

Met onze systemen beheert u kritieke informatie en kan bij noodsituaties snel en adequaat worden gehandeld.

Of uw bedrijf nu één ingang of meerdere ingangen heeft, de beveiligingssystemen voor toegangscontrole zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan uw bedrijfs- en veiligheidsbehoeften.

Opdracht- en controlecentrum

Johnson Controls biedt u de mogelijkheid om een security management applicatie op te zetten die toegangscontrole, video, inbraak- en branddetectie in één volledig geïntegreerde oplossing onderbrengt. Dit betekent dat:

  • U uw cameratoezicht en toegangscontrolesystemen centraal kunt beheren terwijl uw verschillende beveiligingssystemen naadloos zijn geïntegreerd
  • U nieuwe beveiligingsfuncties kunt inbouwen naarmate uw bedrijf groeit
  • U al uw vestigingen vanuit één gecentraliseerde locatie kunt beheren, ook wereldwijd

Functies en services met toegevoegde waarde

Multi-technologielezers met biometrische identificatie

Verifieer personen op basis van fysieke kenmerken, zoals een vingerafdruk. Deze discrete en gebruikersvriendelijke technologie scant fysieke kenmerken van een persoon om de toegang tot uw faciliteiten en vertrouwelijke werkgebieden op een betrouwbare manier te beperken.

Met dit veilige controlesysteem zijn verloren kaarten, vergeten wachtwoorden en verouderde toetsenborden verleden tijd. Vingerafdruk-, iris-, gezichtsidentificatie en andere technologieën zijn ook beschikbaar als onderdeel van ons biometrisch productaanbod.

Draagbare kaartlezers

Onze draagbare kaartlezers bieden een snelle manier om tijdelijke controleposten en plaatselijke controles op te stellen. Daarnaast kunnen ze worden gebruikt voor externe vergaderruimtes / conferenties of als crisisveiligheidsmaatregel, in geval van rampen of andere noodsituaties.

Bezoekersbeheer

Houd het aantal bezoekers bij zodat u te allen tijde weet wie er zich in uw organisatie bevindt. Aanvullend op onze andere geïntegreerde oplossingen doen wij meer dan enkel toegangsbadges of -barcodes uitgeven. Met onze producten kunt u gebruikersstatistieken voor specifieke bezoekers bijhouden en informatie krijgen over bezoekerslocaties binnen een faciliteit.

Productportfolio

We bieden verschillende oplossingen aan voor toegangscontrole om in de verschillende behoeften van onze klanten te voorzien. Wij kunnen standaard of standalone oplossingen aanbieden, geschikt voor kleine kantoren, bouwterreinen, scholen of kleinhandelszaken, netwerk- of pc-gebaseerde systemen, geschikt voor multi-deur en/of multi-site installaties binnen grotere kantoren, industriële eenheden, magazijnen, ziekenhuizen en universiteiten.

Kantech (geïntegreerd beveiligingsplatform)

Een gemakkelijk implementeerbare oplossing voor kleine(re) bedrijven met een specifieke behoefte aan toegangscontrole, video surveillance en inbraakdetectie.

C•CURE 9000 Site Server

Dit gebruiksklare toegangscontrolesysteem voor kleine en middelgrote ondernemingen is rendabel, snel monteerbaar en schaalbaar.

C•CURE 9000 Enterprise

C•CURE 9000 Enterprise ondersteunt volledig geïntegreerde beveiligingsoplossingen met complexe processtructuren en een hoog niveau van beveiliging, waarbij een geavanceerde, verdeelde architectuur wordt aangeboden welke kan worden ingeschaald in de onderneming.

Technologie en innovatie

Het beveiligen van vertrouwelijke gegevens en middelen via  toegangscontrole kan beduidend worden verbeterd met onze geavanceerde beveiligingsoplossingen. We bieden brandmelders, inbraakdetectie, intercom integratiemogelijkheden en volledige database synchronisatie van verschillende servers.

Onze geavanceerde en verfijnde herkenningsfunctie geeft u de mogelijkheid om:

  • De beveiliging van uw organisatie en veiligheid van uw werknemers te verbeteren
  • Productiviteit en efficiëntie te verhogen
  • Via de geavanceerde analytische functie gemakkelijk te rapporteren en snel personeelsleden te evacueren in geval van een noodsituatie

Onze merken

Image
Image
Image

Onze klanten

Testimonial_Ipersoap-new_12.png

"Johnson Controls's oplossingen onderscheiden zich van de concurrentie door het combineren van lokale marktkennis en internationaal erkende, hoogwaardige producten met een track record, welke aantoont dat diefstal vermindert."

Interspar_Testimonial_10.png

"‘Johnson Controls’s oplossing voor Aspiag Service heeft geresulteerd in vermindering van de voorraadderving, waardoor de installatiekosten snel waren terugverdiend en er voortaan meer kostenefficiënt kan worden gewerkt’.”

Testimonial_limoni-new_16.png

"Door het aanbieden van een complete, schaalbare en op afstand te beheren Store Performance platform, heeft Johnson Controls's geïntegreerde aanpak zich onderscheiden van de concurrentie."

 

 

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Kom in contact

Kom in contact:

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Klant- of technische ondersteuning
  • Upgrade uw beveiligingssysteem
  • Lees meer over Johnson Controls

Contact