Winkelprestaties

  We hebben de expertise, technologie en
 professionele ondersteuning om u
retailsucces op lange termijn te garanderen

Winkelprestaties

// Store Performance-oplossingen

Inzichten automatiseren en retailprestaties stimuleren.

Gewijzigde winkelgewoontes en -ervaringen vormen nieuwe uitdagingen voor detailhandelaars. Zo moeten ze nieuwe manieren vinden om een stimulerende klantenervaring te creëren terwijl ze ook de store performance moeten verbeteren. Onze oplossingen betreffen een breed aanbod van bedrijfskritische werkzaamheden om uw klanten om te vormen tot kopers, en om het juiste product klaar te hebben voor verkoop binnen een innovatief omni-channel kader . We gebruiken technologie om belangrijke gegevens over voorzieningen, leveringen, winkelvoorraad en klanten vast te leggen, deze te interpreteren en hierover te rapporteren. Toegang krijgen tot deze gegevens zorgt ervoor dat u praktische informatie hebt via ons productaanbod: dervingpreventie, voorraadinformatie, traffic intelligence en store performance.

Voordelen voor de retailer:

 • 99,8% voorraadbeheer
 • Controle van interne en externe krimp
 • Verhoogde winkelconversies
 • Eliminatie van artikelen die niet voorradig zijn
 • Geoptimaliseerde bezetting van personeel
 • Omni-channel retailing (multi of cross-channel) wordt mogelijk
 • Verbeter van de klantenervaring
 • Maakt het voor werknemers mogelijk om zich op de verkoop te richten

Functies en services met toegevoegde waarde

Traffic intelligence

De wetenschap achter winkelconversie

Krijg meer inzicht in het winkelgedrag om de invloed van kortingen en reclame in winkels op zowel winkelverkeer als -conversie te analyseren. Hierdoor kunt u uw succespercentage verhogen, winkelinrichtingen optimaliseren, alsmede de plaatsing van producten en de efficiëntie van marketingcampagnes analyseren. Door te begrijpen hoe een bezoeker wordt omgevormd tot klant, kunt u betere bedrijfsbeslissingen nemen om de klantenervaring te verbeteren en verkoopcijfers te laten stijgen door uw middelen beter aan te wenden.

Onze oplossingen kunnen u helpen om:

 • Winkelconversie te verhogen
 • Wachtrij-management te optimaliseren
 • Bedenktijd van klanten bij te houden
 • Uw personeelsplanning te verbeteren
 • De naleving van promoties te verzekeren

EAS Intelligence

Maakt efficiënte besluitvorming mogelijk

U kunt de naleving van elektronische artikelbeveiliging (EAS) nastreven en uw investering maximaliseren in bestaande EAS-systemen dankzij de EAS Intelligence-oplossing van Johnson Controls. Doordat het systeem gegevens opslaat, deze consolideert uit meerdere EAS-hardwaretoestellen en aan uw bedrijf rapporteert zorgt het voor een efficiënte besluitvorming.

De voordelen zijn onder andere:

 • Verbeterde efficiëntie
 • Volledige functionele beschikbaarheid
 • Geoptimaliseerde training en verbeterde algemene store performance
 • Een verbeterde winkelervaring

Lees hier meer over onze EAS-oplossingen

Informatie over de winkelvoorraad

99,8% voorraadbeheer

Innovatieve en zeer schaalbare multi-sensortechnologieën bieden u de mogelijkheid om belangrijke informatie over uw winkelvoorraad vast te leggen, te interpreteren en hierop actie te ondernemen, alsmede deze belangrijke gegevens naar winkelvennoten en besluitvormers te sturen. Winstgevendheid zag er nog nooit zo veelbelovend uit.

Store Performance Solutions (SPS)

Herken. Analyseer. Optimaliseer.

Het geheim tot een succesvolle integratie van alle verkoopkanalen binnen één omvattende omni-channel retailstrategie is duidelijk: zichtbaarheid. De geïntegreerde Store Performance Solutions (SPS) van Johnson Controls Integrated Fire & Security verzamelen real-time, praktische informatie over uw winkelvoorraad, leveringen en klantenbeleving. Met deze gegevens kunt u werkzaamheden snel en efficiënt herkennen, analyseren en optimaliseren om in de behoeften van uw klanten te voorzien, terwijl u ook uw winstgevendheid maximaliseert. Met de Store Performance-oplossingen heeft u beter inzicht in uw winkelprestaties.

Productportfolio

Onze cloud beheerde diensten en toezichthoudende producten omvatten:

TrueVUE®-platform voor store performance

AM/RFID-convergentie verbetert de waarde van de huidige EAS-programma's en breidt deze uit, door nieuwe data-inzichten van EAS, winkelverkeer en inventariseringsgegevens te bieden in een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface op basis van iconen. Deze end-to-end integratie vermindert de uitvoeringstijd en verbetert de totstandkoming en ROI-waarde.

Oplossing op maat voor detailhandelaars.

We bieden oplossingen op maat voor alle retailmarkten, wereldwijd bereik en wereldwijde uitvoering, cloud- en gehoste modellen, professionele en technische services.

Bekijk onze producten in het echt door een bezoek te brengen aan ons Retail Experience Centre in Düsseldorf te Duitsland. Hier kunt u onze toonaangevende Sensormatic® en TrueVUE Store Performance-oplossingen komen bekijken in een interactieve retailomgeving.

BEZOEK AANVRAGEN

Technologie en innovatie

We blijven ons productaanbod vernieuwen en ontwikkelen om u de beste positie in de retailsector te bieden, en u de mogelijkheid te geven uw werkzaamheden te verbeteren met onze focus op EAS- en RFID-technologie. We wenden onze expertise aan in IP-video, toegangscontrole, brandbeveiliging en klantentellers om oplossingen te vinden die gebaseerd zijn op:

Betrouwbare hardware en toestellen: tweevoudige technologie, multifunctionele sensoren, cross-system data management.

Schaalbare, bruikbare software: mobiele ondersteuning, gemeenschappelijk UI, rapportering en analytics, gecentraliseerde toestelcontrole en management, bedrijfsregels en werkstroomconfiguratie.

Geïntegreerde architectuur: zeer schaalbaar, open en gebaseerd op normen, meervoudige leveringsmodellen, connectiviteit met Johnson Controls en toestellen van derden.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_21.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Fincantieri_logo_site_22.png

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero

test

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Kom in contact

Kom in contact:

 • Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Klant- of technische ondersteuning
 • Upgrade uw beveiligingssysteem
 • Lees meer over Johnson Controls

Contact