Electronic Article Surveillance (EAS)

    Schadepreventie-oplossingen waardoor
   kleinhandelaars middelen kunnen
  beveiligen, klantenbinding kunnen
 verbeteren en winstgevendheid kunnen
verhogen.

Electronic Article Surveillance (EAS)

// EAS - elektronische artikelbeveiliging

Winstgevendheid dankzij diefstalpreventie

De geïntegreerde EAS-systemen van Johnson Controls Integrated Fire & Security zijn ontworpen om kleinhandelaars te helpen hun verkoop te vergroten en opbrengsten te beschermen door verkoopkansen te verhogen. Ons effectieve anti-diefstalsysteem is ontworpen om perfecte detectie- en deactivatieprestaties af te leveren en zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. Met een vormgeving die in elk interieur past en innovatieve Sensormatic® UltraMax akoestische-magnetische technologie als basis voor vele van onze producten, ervaren kleinhandelaars bijna geen valse alarmen.

We bieden ook verschillende opties binnen ons Sensormatic®-productenaanbod dat geëvolueerd is over verschillende jaren van technologische vernieuwing en ontwikkeling om een perfecte dekking te geven van winkelperimeters, uitgangen en goederen.

Mogelijkheden en diensten met toegevoegde waarde

EAS Intelligence

Nadat de investeringen in EAS-systemen bewezen zijn, komen kleinhandelaars naar ons om EAS Intelligence-oplossingen aan te schaffen om hun investering te beschermen. Slechtwerkende EAS-systemen kunnen onopgemerkt blijven, vooral in grote winkels met veel bezoekers. Onze EAS Intelligence-oplossingen helpen bij het volgen van de toestand van het systeem en bij het identificeren van problemen tijdens de training van werknemers, waarbij u onschatbare informatie inwint zodat u het beste uit uw investering kunt halen.

Lees hier meer over onze slimme oplossingen voor kleinhandelaars .

Globale Source Tagging

Source Tagging is het proces van een EAS-label integreren in de primaire verpakking van een product of in het product zelf wanneer het wordt gefabriceerd. Voor kleding bieden wij een volledig hard tag recirculatieproces aan. Dit proces begint bij de etiketlevering en de textielvervaardiging tot aan het ophalen van de etiketten bij de detailhandelaar. Beiden zijn efficiënte en waterdichte methodes om goederen te beveiligen en arbeidskosten te verminderen. Dit helpt de efficiëntie van de retailketen en uw omzet en winstgevendheid te verhogen voor zo laag mogelijke kosten. Sensormatic® biedt de beste Global Source Tagging-oplossingen ter wereld met ongeëvenaarde systeemprestaties en hoogwaardige betrouwbaarheid zodat u uw tijd en energie aan uw klanten kunt wijden.

Diensten die wij voor u beheren en winkelcontrole op afstand

We bieden professionele en technische services aan om winkelcontrole op afstand te ondersteunen, alsmede verschillende diensten die wij voor u uit handen nemen zodat u uw investeringen kunt aanwenden en uw omzet kunt optimaliseren. Sommige van onze beheerde services omvatten bijvoorbeeld EAS-etiket, label- en consumentenproductcertificatie, EAS source tagging, EAS hard tag recirculatie, Dual-Technology (RFID/EAS) en hard tag recirculatie. Dankzij onze controleopties op afstand kunnen we u helpen om prognostische dienstinvoering en een gezond systeem te behalen.

We bieden u ook globale toepassingslevering en -invoering, via de hosting van toepassingen en plaatselijke, cloud-based of hybride invoeringsmodellen.

Productportfolio

Ons Sensormatic ® productaanbod omvat:

Detectiesystemen

Zichtbaar of discreet: onze anti-diefstaldetectieoplossingen bieden flexibele keuzes voor zowel uitgang- en in-lanebeveiligingstoepassingen.

Etiketten

Beschikbaar in verschillende stijlen in de vorm van bladen en rollen zodat kleinhandelaars gebruik kunnen maken van source-tagging en andere productbeveiligingsvereisten in de winkel.

Label-deactivering

Een ruim aanbod van formaten is mogelijk, waaronder onze innovatieve portables, tabletop eenheden, flush mount en geïntegreerde scanneropties. Label-deactivering van goederen met etiket zorgt voor flexibiliteit bij gebruik in verschillende omgevingen.

Hardtags

Onze gepatenteerde hardtags zijn ontworpen om te presteren, om stevig en gebruikersvriendelijk te zijn voor merchandising. Ze zijn ook manipulatiebestendig en hebben uitstekende detectiekenmerken voor zowel duurzame als niet-duurzame goederen.

Hardtag verwijderaars

Deze verwijderaars zijn elektronisch of handmatig te bedienen en verwijderen EAS hardtags gemakkelijk uit goederen, terwijl ze u ook een aantal oplossingen bieden voor plaatselijke transactiegebieden.

Technologie en innovatie

We passen de juiste technologie toe om aan uw vereisten te voldoen, en combineren de technische en financiële steun die nodig is om succes op lange termijn te verzekeren. Dit wordt mogelijk gemaakt door het innovatieve verleden van Sensormatic® om u belangrijke dervingpreventie en operationele verbeteringstechnologieën en -oplossingen te bieden.

Dankzij onze Ultra•Max® akoestische-magnetische technologie kunnen we toonaangevende systeemdetectie aanbieden die gebaseerd is op Dual Technology (RFID/EAS) hard tag met het meest efficiënte recirculatieproces.

Essentials productaanbod

Winkeldiefstal bestrijden en tegelijkertijd toch een aangename winkelervaring blijven voorzien, is een dagelijkse uitdaging voor alle kleinhandelaars. Terwijl de detailhandel uitbreidt naar nieuwe markten, levert Johnson Controls een serie producten voor een basisversie van het elektronische artikelbeveiliging (EAS)-productaanbod voor waardebewuste kleinhandelaars.

Zonder in te boeten op systeemkwaliteit of betrouwbaarheid, bieden we het Sensormatic® Essentials-platform aan met de fundamentele EAS-onderdelen die nodig zijn voor kleinhandelaars om anti-diefstaltechnologie in hun winkelomgeving te introduceren. 

Dankzij de zeer effectieve, akoestisch-magnetische Ultra Max®-technologie beschikt het oplossingenpakket van Essentials over unieke hardtag- en labelopties waarmee een brede selectie artikelen, van kleding tot accessoires, kan worden beschermd. Ook beschikt deze over een discrete deactivator voor een betere kassa-ervaring en over een moderne detectiepoort met een open frame of acryl detectievoetstuk die naadloos kan worden opgenomen in diverse winkelformaten.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_21.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Fincantieri_logo_site_22.png

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero

test

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Kom in contact

Kom in contact:

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Klant- of technische ondersteuning
  • Upgrade uw beveiligingssysteem
  • Lees meer over Johnson Controls

Contact