Inbraakdetectie systemen

   We willen mensen, huizen, bedrijven en
  gevoelige gegevens beschermen met een
 hoogwaardig inbraakpreventie- en
detectieproduct.

Inbraakdetectie systemen

// Inbraakdetectie systemen

Bescherming van mensen, werk- en leefomgevingen

Onze systemen zijn marktleider binnen de beveiligingssector en helpen onze klanten om dreigingen van inbraak te signaleren en er op te kunnen reageren. Ze combineren innovatieve technologie, duurzaamheid, betrouwbare prestaties, kostenefficiëntie en een uitzonderlijke dienstverlening. Deze evolutionaire inbraakdetectie kan ook worden geïntegreerd in andere systemen om u uw workflow en procesautomatisering te helpen stroomlijnen.

Onze inbraakdetectie oplossingen

  • Signaleren inbraakpogingen, waardoor er snel kan worden gehandeld en erger wordt voorkomen
  • Dragen bij aan de bescherming en beveiliging van uw bedrijf, uw personeel en uw vertrouwelijke gegevens
  • Helpen uw bedrijfscontinuïteit te verbeteren

U heeft ook voordeel van permanente controlediensten dankzij ons grote netwerk van monitoring centres.

Mogelijkheden en diensten met toegevoegde waarde

Perimeterbescherming

Een belangrijk voordeel voor elke industriële, commerciële, openbare of privé-omgeving is om perimeter inbraak te kunnen detecteren. Wij kunnen een volledige reeks van betrouwbare en slimme perimeter beschermingssystemen aanbieden, zowel voor interne als externe beveiligingswensen en -behoeften. Zorg ervoor dat de grenzen van uw eigendom beveiligd zijn en verbeter uw verkeersstroombeheer met onze slimme, goedkope en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Inbraak- en brandalarminstallaties in één

Beveilig uw werkzaamheden met infraroodsensoren, bewegingsdetectie of deur-, brand- / gas- / temperatuur- / waterdetectoren en raamsensoren. Ga naar onze pagina's over residentieel en/of KMO voor meer informatie.

Monitoring services 24 uur per dag, 7 dagen per week

Profiteer van snelle alarmopvolgingen door onze Security Operations Centre, indien u onverhoopt een alarm heeft. Omdat wij u persoonlijk en op professionele wijze van dienst willen zijn, maken wij geen gebruik van een stemcomputer (Voice Respons Systeem). Ons Security Operations Centre staat voor een betrouwbare partner van al onze klanten en is 24/7 beschikbaar voor uw veiligheid en bieden u ook beveiliging en ondersteuning. Onze diensten omvatten naast inbraak-, overval- en brandsignaleringen ook videodiensten, ondersteuning bij technische storingen en calamiteitenverwerking. Ga naar onze pagina over monitoringdiensten voor meer informatie.

Productportfolio

We bieden geïntegreerde oplossingen met hoogwaardige beveiliging voor grote sectoren, hybride en standalone oplossingen voor geavanceerde beveiliging binnen retail of commerciële sectoren en standalone producten voor residentiële klanten en small business. Deze omvatten:

Technologie en innovatie

We leiden de evolutie in de beveiligingssector zodat u beter beschermd bent tegen inbraak en veiligheidsbedreigingen, kunt detecteren, evalueren en hier beter op kunt reageren. We streven naar de beste technische ondersteuning bij de selectie, het ontwerp, de installatie en het onderhouden van onze producten. Met onze draadloze, vaste en hybride oplossingen is management op afstand op elk moment en op elke plaats mogelijk via elk toestel met een internetverbinding. Verder zorgen wij voor procesautomatisering en de mogelijkheid om integratie te voorzien binnen andere beveiligingssystemen.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_21.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Fincantieri_logo_site_22.png

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero

test

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Kom in contact

Kom in contact:

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Klant- of technische ondersteuning
  • Upgrade uw beveiligingssysteem
  • Lees meer over Johnson Controls

Contact