Brandbeveiliging

   Volledig productaanbod van branddetectie,
  brandblussing voor de bescherming van
 levens en gezondheid, goederen, bedrijfs-
middelen en gebouwen.

Brandbeveiliging

// Brandbeveiligingssystemen

Wij bieden een breed scala aan oplossingen voor brandbeveiliging en -veiligheid om aan de vereisten binnen elke sector te voldoen zowel boven- als ondergronds en op zee. We bieden u oplossingen op maat, die zijn aangepast aan uw omgeving - van standaard, standalone conventionele branddetectiesystemen tot complexe, geïntegreerde brandbeveiligings- en detectiesystemen. Onze oplossingen kunnen bestaan uit branddetectiesystemen, evacuatiesystemen, noodcommunicatiesystemen eventueel in combinatie met blusinstallaties. Onze sector- en regionale kennis u kan helpen om aan voorschriften en regelgevingen te voldoen.

Branddetectie

Onze branddetectiemogelijkheden zorgen voor optimale brandveiligheid en zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Onze ZETTLER® -systemen, die op MZX technologie zijn gebaseerd, bieden u:

 • Toezicht en vroegtijdige detectie van brand
 • Realtime meldingen aan hulpdiensten
 • Nauwkeurige identificatie en weergave van de plaats van de brand
 • De juiste middelen om te voldoen aan de voorwaarden en regelgeving

Meer lezen

Brandblussystemen

Onze brandblusproducten zijn ontworpen om aan de veeleisende markteisen te voldoen, waaronder markten met een hoog gevaar/risico, en omvatten:

 • Brandbestrijding met gas
 • Brandbestrijding met water
 • Bestrijding van speciaal brandgevaar

Meer lezen

Belangrijkste voordelen

Volledige aanbod van brandbeveiliging

Het geïntegreerde aanbod van brandbeveiligingsproducten , ontwikkeld gedurende vele jaren van productinnovatie via onderzoek en ontwikkeling, beschermt uw personeel, bedrijfsmiddelen en het milieu. We kunnen ons volledig aanbod van brandbeveiligingsoplossingen ontwerpen, installeren en onderhouden, van detectie- tot  bestrijding- totevacuatiesystemen.

Naadloos ontwerp

Onze oplossingen kunnen worden aangepast om naadloos aan te sluiten op het ontwerp en de architectuur van elk type gebouw, dankzij veelvoudige kleurenopties en installatiemethodes die de brandbeveiligingsproducten onopvallend maken. We kunnen de producten gemakkelijk aanpassen aan de architectuur van het gebouw (mechanische voorzieningen, elektriciteit en leidingen) om gepaste projectvoorstellen aan te bieden die duurzaam zijn.

Naleving en globale certificaties

Al onze oplossingen voldoen aan alle nationale voorschriften en worden geleverd met globale certificaties. Onze productontwikkeling en productieprocedures worden regelmatig gecontroleerd en geïnspecteerd door onafhankelijke testlaboratoria over de hele wereld. Hierdoor kunnen we u ongeëvenaarde veerkracht en betrouwbaarheid aanbieden.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_21.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Fincantieri_logo_site_22.png

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero

test

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Kom in contact

Kom in contact:

 • Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Klant- of technische ondersteuning
 • Upgrade uw beveiligingssysteem
 • Lees meer over Johnson Controls

Contact