Oplossingen voor de scheepvaart

    We beschermen schepen en de
   scheepvaart door risico's en financiële
  verliezen te beperken die het gevolg zijn
 van brand en onbevoegde toegang tot
toegangssystemen en gegevens.

Oplossingen voor de scheepvaart

// Brand- en beveiligingsoplossingen voor de scheepvaart

We bieden het hoofd aan de groeiende uitdagingen binnen de scheepvaart 

Als we kijken naar de schaal en de verschillende soorten problemen die kunnen optreden, zijn de veiligheidsuitdagingen in de scheepvaart erg uiteenlopend. Het vervoeren van passagiers en vracht per schip wordt beschouwd als één van de populairste sectoren voor zowel terroristen als georganiseerde misdaad. De veiligheid van passagiers en de beveiliging van vracht zijn daarbij van groot belang en het is cruciaal dat reacties op voorvallen gecoördineerd kunnen worden.

Onze innovatieve brand- en beveiligingsoplossingen voor de scheepvaart beschermen meer dan 80% van de schepen op zee en wij zijn bijzonder trots op jarenlange partnerschappen met de maritieme sector. We hebben (brand)veiligheids- en beveiligingsoplossingen en oplossingen voor de beveiliging van mensenlevens ontwikkeld om aan de specifieke en vaak unieke vereisten op schepen te voldoen, waaronder zeeschepen, schepen voor cruises, veerboten, containerschepen en tankers, Floating Production Storage and Offloading (FPSO) en Liquid Natural Gas (LNG)-schepen. Hierdoor hebben we de aandacht meer gelegd op de beveiliging van de volgende generatie van zeeschepen en schepen voor cruises.

We presteren en evalueren volgens de belangrijkste prestatie-indicatoren die vereist worden door deze gespecialiseerde marktsector, terwijl we innovatieve services aanbieden zoals entertainment en radio & tv, de integratie van systemen voor de gezondheidszorg en ondersteuning.

Onze aangepaste oplossingen en voordelen voor de scheepvaart

Volledige naleving van internationale, Europese en nationale regelgevingen

Onze algemene aanpak voor risicobeheer binnen de scheepvaart, in combinatie met onze bewezen ervaring en gedetailleerde kennis van de vereisten voor naleving en regelgeving in deze sector, heeft ons een onderscheidende leveranciersstatus opgeleverd binnen de scheepvaart.

Geïntegreerde (brand)veiligheids- en beveiligingsoplossingen voor de scheepvaart

We hebben een ruim aanbod van standalone en geïntegreerde systemen ontwikkeld om de risico's voor mensenlevens, eigendommen en werkzaamheden op schepen te verminderen. Vooral op zee en ver weg van de kust. Onze strategie voor vaartuigbeveiliging voor algemene zones omvat:

Deze worden ondersteund door brand- en veiligheidsdeuren, brandblussers en brandslangen in gangen en openbare ruimtes die cruciaal zijn voor evacuatie.

Meer over onze geïntegreerde oplossingen

Integratie van systemen voor gezondheidszorg

Dankzij onze zorgcommunicatie-oplossingen kunnen wij de opstelling van medische onderzoeksruimtes, geavanceerde behandelingsruimtes, intensieve zorgafdelingen en medische apotheken en laboratoria op schepen ondersteunen.

Om de vlotte uitvoering van de ziekenhuisfaciliteiten mogelijk te maken, leveren wij ook een verdeelsysteem voor medische gassen, nurse call zorgcommunicatiesystemen en alle nodige medische apparatuur.

Lees meer over onze zorgcommunicatie-oplossingen

Waarom kiezen voor Johnson Controls?

Wij zijn actief op meer dan 1.000 locaties in meer dan 50 landen, waardoor we aangepaste sectorspecifieke oplossingen en gelokaliseerde expertise voor onze klanten in de scheepvaart kunnen installeren en onderhouden. Dit grote aanbod van complexe en innovatieve technologieën beveiligt schepen en zorgt ervoor dat de gepaste normen worden nageleefd. Onze risicobeoordelingsexperts zorgen voor gedetailleerde, betrouwbare risicodekking en -analyse met betrekking tot specifieke bedreigingen binnen de scheepvaart.

Dankzij deze aanpak kunt u gereglementeerde gebieden beveiligen en voorvallen efficiënt detecteren, analyseren en beheren om reizigers en vracht te beschermen.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_21.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Fincantieri_logo_site_22.png

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero

test

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Kom in contact

Kom in contact:

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Klant- of technische ondersteuning
  • Upgrade uw beveiligingssysteem
  • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken