Residentiele beveiliging

    Snelle, betrouwbare diensten voor
   huisbeveiliging en permanente bewaking
  om inbraak-, brand- en
 koolstofmonoxidegevaar te voorkomen en
uw gezin te beschermen.

Residentiele beveiliging

// Residentieel

Permanente en gecontroleerde brandveiligheids- en beveiligingssystemen van Johnson Controls

Wat is belangrijker dan uw huis en gezin te beschermen? Als wereldleider in de beveiligingssector bieden we u permanente bescherming tegen inbraak, brand, overstroming, koolstofmonoxidegevaar, gaslekken en ander gevaar. Dankzij geavanceerde communicatietechnologie kunnen we risico's gemakkelijk identificeren en een snel antwoord bieden in geval van gevaar.

Belangrijkste voordelen 

Als belangrijkste onderdeel van veiligheid, bieden onze huisalarmsystemen met video de volgende voordelen:

 • Permanente monitoringsdienten van Johnson Controls
 • Gebruiksvriendelijke systemen en onderdelen
 • Onmiddellijke waarschuwing van de politie
 • Systeemondersteuning op afstand
 • Geautomatiseerde tekstmeldingen van veranderingen aan de systeemstatus
 • Bewegingsdetector met geïntegreerde camera voor videoverificatie
 • Speciale kenmerken voor paniekmeldingen, medische meldingen en bescherming van kleuters
 • Installatie en onderhoud

We bieden u ook een volledig aanbod van interactieve veiligheidsdiensten, waarmee u systeem vanuit overal toegankelijk is (via transponder, een code of afstandsbediening, mobiel apparaat of webtoepassing) en meerdere geactiveerde en gedeactiveerde modussen mogelijk zijn (waaronder ook latchkey) om in uw specifieke behoeften te voorzien.

Belangrijkste voordelen

Als belangrijkste onderdeel van veiligheid, bieden onze huisalarmsystemen met video de volgende voordelen: 

 • Permanente monitoring diensten van Johnson Controls
 • Gebruiksvriendelijke systemen en onderdelen
 • Onmiddellijke waarschuwing van de politie
 • Systeemondersteuning op afstand
 • Geautomatiseerde tekstmeldingen van veranderingen aan de systeemstatus
 • Bewegingsdetector met geïntegreerde camera voor videoverificatie
 • Speciale kenmerken voor paniekmeldingen, medische meldingen en bescherming van kleuters
 • Installatie en onderhoud 

We bieden u ook een volledig aanbod van interactieve veiligheidsdiensten, waarmee u systeem vanuit overal toegankelijk is (via een transponder, een code of afstandsbediening, mobiel apparaat of webtoepassing) en meerdere geactiveerde en gedeactiveerde modussen mogelijk zijn (waaronder ook een latchkey) om in uw specifieke behoeften te voorzien.

Residentiële beveiligingsfuncties

Permanente monitoringsdiensten van Johnson Controls

In onze centra werken opgeleide professionals die de laatste technologie gebruiken om 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar te observeren vanuit regionale centra in Europa. We bieden u een snel, efficiënt antwoord en snelle dekking en laten u en uw aandeelhouders en/of de hulpdiensten weten wanneer uw alarm is afgegaan.

Inbraakdetectie

Onze inbraakdetectiesystemen zijn ontwikkeld om inbrekers op te sporen, af te schrikken en te vertragen zodat onze bewakingsprofessionals de politie kunnen waarschuwen en een snel antwoord kunnen bieden in geval van nood conform de wettelijke bepalingen.

Meer over oplossingen voor inbraakdetectie

Video surveillance en videoverificatie

Video surveillancesystemen zijn een belangrijk kenmerk geworden in veiligheidsvoorzieningen en geven u de mogelijkheid om veilig te zien wie er aan de deur staat, mogelijke inbrekers te zien die toegang willen krijgen tot uw huis en te observeren wie er in uw huis is. Cctv-camera's dienen ook als afschrikmiddel op zich.

Meer over onze video surveillance-producten

Bescherming tegen brand, gas en rook

Brand maakt helaas alles kapot, en terwijl meubels of tv's vervangen kunnen worden, kunnen familiefoto's, waardevolle voorwerpen en mensenlevens voor altijd verloren gaan. We bieden u rookmelders die altijd functioneren en regelmatig getest worden, alsmede permanente monitoring services van Johnson Controls om risico's te beperken.

Meer over onze brandbeveiligingsoplossingen

Persoonlijke noodhulpdienst

Uw woonhuisbeveiligingssysteem kan veel meer beschermen dan enkel uw huis - het kan uw gezin ook beschermen door een persoonlijke noodhulpdienst te bieden in verschillende situaties, zoals een pijnlijke val of plotse ziekte. Voor oudere familieleden, peuters en andere kwetsbare familieleden bieden we de mogelijkheid om onmiddellijk en gemakkelijk hulp te vragen in geval van nood.

Waarom kiezen voor Johnson Controls voor woonhuisbeveiliging?

Dankzij onze geavanceerde huis- en persoonlijke oplossingen, ondersteund door onze permanente Johnson Controls monitoring services en ondersteuning kunnen we de veiligheid en beveiliging van uw geliefden en uw eigendom garanderen.

Of u nu in een klein huis, appartement, huis voor meerdere gezinnen of groot huis woont, we hebben een woonhuisbeveiligingsoplossing om in uw behoeften en budget te voorzien. Naast het ontwerpen, installeren en inspecteren van uw systeem, bieden we u ook een permanente herstel- en onderhoudsdienst.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_21.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Fincantieri_logo_site_22.png

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero

test

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Kom in contact

Kom in contact:

 • Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Klant- of technische ondersteuning
 • Upgrade uw beveiligingssysteem
 • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken