Overheid

     We kunnen schaalbare brandveiligheids-
    en beveiligingsoplossingen voorzien om
   mensen, bedrijfsmiddelen en essentiële
  gegevens te beschermen die zijn
 toevertrouwd aan de bescherming door
de overheid.

Overheid

// (Brand)veiligheids- en beveiligingsoplossingen voor de overheid

Bescherming van eigendommen van de overheid en overheidsmiddelen 

Voor de bescherming van de overheid is een schaalbaar veiligheidssysteem nodig om burgers, ambtenaren, politie,  belangrijke gegevens en persoonlijke informatie veilig te stellen. Overheidsvoorzieningen bevinden zich vaak op meerdere plaatsen, waardoor frequente problemen zich voordoen zoals niet functionele, oude Physical Access Control Systems (PACS), authentificatie van werknemers, aannemers, bezoekers, beheer van toegangsniveau's en systeemintegratie. Er is ook een trend die oudere standaardsystemen moderniseert naar meer solide computerplatforms en een open systeemarchitectuur voor de integratie en interoperationaliteit met andere subsystemen zoals bezoekersbeheer, IDS, cctv en aanbouwsystemen.

Als beveiligingsaannemer voor de overheid, kunnen we ons aanbod aanpassen om in uw specifieke behoeften te voorzien - of dit nu voor juridische kantoren is, particulieren of overheidsgebouwen. We hebben een ongeëvenaarde expertise in de de beveiliging en bewaking van elk denkbaar type openbare faciliteit, waaronder:

  • Kritische infrastructuur, zoals energieleveranciers, financiële instellingen, ziekenhuizen en informatie- en communicatienetwerken
  • Uitvoerende, juridische en wettelijke filialen van openbare gebouwen en gebouwen en middelen voor wetshandhaving
  • Penitentiaire instellingen zoals gevangenissen en psychiatrische afdelingen
  • Transportcentra zoals vliegvelden, metro's, grensposten en havens
  • Openbare nutsvoorzieningen zoals dammen, watervoorzieningen en kerncentrales
  • Openbare ruimtes zoals stadions en parken

Onze overheidsoplossingen en voordelen op maat

Expertise en kwalificaties van Johnson Controls

Wij bieden oplossingen aan die tot op een hoog niveau van regeling voldoen en bekwaam zijn. Onze oplossingen en ons personeel voldoen aan de hoogste normen en we verzekeren ook geschikt te zijn om de recentste regionale regelgeving na te leven.

Registratie / Authentificatie met smart cards

Perceptie is veelomvattend. Een veiligheidssysteem zorgt ervoor dat medewerkers, bezoekers en hun eigendommen veilig zijn. We hebben de behoefte aan een gemeenschappelijk onderling bruikbare overheidskaart bevestigd. Deze kaart kan worden gebruikt voor logische en fysieke toegangscontrole, die een hechtere integratie van de vereisten voor registratie en authentificatie met smart cards heeft gestimuleerd met de Physical Access Control Systems (PACS). Aan de hand van onze registratie- en authentificatiemogelijkheden via smart card kunnen overheidspersoneel of aannemers hun smart card die is uitgegeven door de overheid gebruiken, waardoor het gebruik van meerdere kaarten niet langer nodig is. De kaart geeft u toegang tot specifieke zones maar niet tot beveiligde zones.

Meer over onze oplossingen voor toegangscontrole

Standaardsysteemintegratie op meerdere plaatsen

Omdat Johnson Controls Integrated Fire & Security de belangrijkste ontwikkelaar is van toegangssysteemsoftware en geïntegreerd security management systeemsoftware, werken we onder één commando- en controlecentrum. Deze verschillende standaardsystemen omvatten videosurveillance, toegangscontrole, inbraakdetectie en brandbeveiliging.

Dankzij onze innovatieve technologie kunnen een aantal overheidsbedrijven belangrijke plannen ontwikkelen om in hun behoeften te voorzien. Tijdens de laatste jaren hebben deze bedrijven ook beseft dat ze kosten kunnen sparen via consolidatie, verbeterde beheer- en administratieve processen en de implementatie van uniforme systeemtraining en onderhoudswerkzaamheden.

Meer over onze geïntegreerde oplossingen

Waarom kiezen voor Johnson Controls in de overheidssector?

Dankzij onze ervaring, expertise en innovatieve technologieën kunnen we de veiligheid van de overheid op nationaal, regionaal en plaatselijk niveau aanpakken. We zijn gekwalificeerd om uitbestedingen van de overheid te doen en veelzijdige problemen te beheren, zoals de toegang tot gebouwen en vertrouwelijke gegevens en de naleving van regelgevingen.

Als erkende leider in het beschermen van de belangrijkste overheidsvoorzieningen en -middelen ter wereld, helpen wij de veiligheid van overheidspersoneel, burgers, gebouwen en essentiële infrastructuur te verbeteren door risico's zoals terrorisme, vandalisme, diefstal en fraude te beperken.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_21.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Fincantieri_logo_site_22.png

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero

test

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Kom in contact

Kom in contact:

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Klant- of technische ondersteuning
  • Upgrade uw beveiligingssysteem
  • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken