Onderwijs

   Ervaring is de beste leerschool: we bieden
  ongeëvenaarde, deskundige en
 resultaatgerichte ervaring met een uniek
aanbod van beveiligingsoplossingen.

Onderwijs

// (Brand)beveiligings- en veiligheidsoplossingen voor onderwijs

Je leert het beste door ervaring 

Een goed beveiligingsbedrijf is als een goede leerkracht: ervaren, deskundig en resultaatgericht. We gebruiken onze ervaring en capaciteiten om u een totaaloplossing te bieden die het beheer van alle beveiligingssystemen in uw faculteit integreert zodat u uw middelen op een slimmere manier kunt aanwenden.

We bieden u de hulpmiddelen om de beveiliging op scholen en campussen proactief te benaderen, waaronder brandbeveiliging en veiligheidsoplossingen die mensenlevens kunnen redden, inbraakdetectie, toegangscontrole, CCTV, noodcommunicatie etc. Typische veiligheidsmaatregelen zoals video surveillance en toegangscontrole zijn nodig voor de beveiliging van studenten en als middel voor real-time meldingen tussen verschillende faculteiten in geval van nood. Deze systemen zijn ontworpen met hoogwaardige technologieën en helpen u bij uitdagingen zoals vechtpartijen en pestgedrag, diefstal, vandalisme, drugsgebruik, maar ook eenvoudige aanwezigheidscontrole en bezoekersregistratie. Bovendien verzekert onze vooruitstrevende, innovatieve aanpak de veiligheid van uw school zodat u altijd één stap voor bent op potentiële bedreigingen.

Onze onderwijsoplossingen en voordelen op maat

Veilige leeromgeving voor studenten

Dit is mogelijk dankzij meldingen, brandmelders, intercomsystemen, cctv en onze videosurveillance. We kunnen u ook ondersteunen bij de identificatie en eliminatie van drugs en alcohol via toegangscontrole, inbraakdetectie en toezicht. Met deze oplossingen kunt u probleemzones controleren door locaties te identificeren waar studenten sneller gaan roken, vechten, vandalisme plegen of rondneuzen/ronddolen. Daarnaast helpen ze u voor gepast gedrag te zorgen bij aankomst en vertrek, alsmede tijdens de lessen en de lunch.

Lees meer over onze video surveillance-oplossingen

Beperk onbevoegde toegang op de campus

Via bezoekersbeheer, permanente bewaking en inbraakdetectie kunt u uw campus, transportnetwerken en sportfaciliteiten beveiligen. Zelfs plaatsen zonder deuren, zoals podia met elektronica, kunnen gecontroleerd worden met kaarten om toegang te beperken en eigendommen te beschermen. We kunnen bijvoorbeeld studentenkaarten verzorgen die ook kunnen worden gebruikt als toegangskaarten mobiele paslezers op schoolevenementen. Pogingen tot onbevoegde toegang of bewegingen in vooraf bepaalde gebieden zullen een alarm laten afgaan dat wordt opgevangen door camera's en vervolgens wordt opgenomen op ons digitaal videobeheerssysteem.

Meer over onze oplossingen voor toegangscontrole

Waarom kiezen voor Johnson Controls in het onderwijs?

We zijn een internationale speler met een sterke regionale aanwezigheid en leven de lokale recente wetgeving en dekking van de volledige omgeving volledig na. Voor onderwijs kan Johnson Controls Integrated Fire & Security u de volgende voordelen bieden:

  • De veiligheid van uw studenten, faculteit en personeel verhogen
  • Publiek vertrouwen verhogen
  • Communicatie met politie en brandweer verbeteren
  • Uitgaven voor veiligheidskwesties of storingen verminderen
  • Vandalisme, inbreuken en graffiti afschrikken.
  • Geïntegreerde oplossingen voor slim beheer en slimme inzet van hulpmiddelen.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_21.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Fincantieri_logo_site_22.png

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero

test

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Kom in contact

Kom in contact:

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Klant- of technische ondersteuning
  • Upgrade uw beveiligingssysteem
  • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken