Oplossingen voor de olie- en gasindustrie

   Wij beschermen 90% van 50 grootste
  olie- & gasbedrijven ter wereld met onze
 nieuwste (brand)veiligheids- en
beveiligingsoplossingen.

Oplossingen voor de olie- en gasindustrie

// Veiligheidsoplossingen voor de olie- & gasindustrie

Beschermt mensen, productie en het milieu 

Petrochemische, olie- en gasbedrijven hebben te kampen met specifieke uitdagingen en beveiligingsuitdagingen met een hoog risico terwijl ze ook veel strikte regelgevingen moeten naleven. Problemen bij petrochemische, olie- en gasbedrijven komen vaak voor op verschillende locaties en omvatten gezondheids- en veiligheidsproblemen, het beheer van toegangsniveaus en de beveiliging van de instellingen tegen de alomtegenwoordige terreurdreiging. Deze problemen kunnen opgelost worden via geïntegreerde bedrijfsoplossingen (PSIM) bestaande uit toegangscontrole, video surveillance en brandbeveiligingsoplossingen .

We bieden hoogwaardige, betrouwbare oplossingen en services aan voor olie- en gasbedrijven - van FPSO's, boorschepen en -tankers tot terminals, raffinaderijen, petrochemische fabrieken en hoofdkantoren over de hele wereld. Als marktleider in het bevorderen van de veiligheid en beveiliging van natuurlijke hulpbronnen willen we de belangrijkste punten van uw werkzaamheden beschermen om het gebruik en de inkomsten te maximaliseren.

Als we kijken naar de technieken voor de inperking van gevaarlijke situaties en risicobeperking voor de olie- en gasindustrie, dan hebben wij een stapje voor op onze concurrenten wat ervaring, vaardigheden, kennis, globale voetafdruk, plaatselijke aanwezigheid en technologie betreft.

Onze aangepaste oplossingen en voordelen voor de olie- &gasindustrie

Algemene gezondheids- en veiligheidsoplossingen

Omgaan met mogelijk gevaarlijke materialen en het bewaken van potentiële risicovolle processen zijn slechts enkele voorbeelden van gezondheids- en veiligheidsproblemen voor werknemers.

We helpen u uw werknemers, productie en het milieu te beschermen via onze speciale oplossingen voor brandonderdrukking, robuuste brand- en gasdetectiesystemen en noodcommunicatie.

Meer over onze brandbeveiligingsoplossingen

Toegang beperken

In het huidige klimaat van vluchtige bedreigingen is het van essentieel belang dat enkel erkend personeel toegang krijgt tot gebieden waarvoor beperkingen gelden en waar zich gevaarlijke stoffen bevinden.

Elektronische beveiliging kan hierbij helpen, met behulp van onze badging software voor toegangscontrole: elke werknemer krijgt een identificatie/toegangskaart waardoor meerdere kaarten op verschillende locaties niet langer nodig zijn en daardoor dus tijd en kosten worden bespaard. Deze ene kaart geeft werknemers toegang afhankelijk van hun niveau en verzekert dat alle bewegingen te allen tijde kunnen worden opgevolgd.

Meer over onze oplossingen voor toegangscontrole

Controleer bedreigingen van buitenaf

Met een geïntegreerd video- en toegangscontrolesysteem kunnen alle gebeurtenissen en alarmen op verschillende locaties permanent op afstand worden bewaakt. Pogingen tot onbevoegde toegang of verplaatsingen in vooraf bepaalde gebieden zullen een alarm laten afgaan dat wordt opgevangen door camera's en dan wordt opgenomen op ons digitaal videobeheerssysteem.

Bij een noodgeval kan het systeem alle deuren vergrendelen of deze op bepaalde momenten automatisch vergrendelen. Als het geïdentificeerde bedreigingsniveau stijgt, kan de werking van het systeem hieraan worden aangepast; dat wil zeggen dat individuele toegangsniveaus van werknemers automatisch kunnen worden gewijzigd en het beveiligingsniveau kunnen worden verhoogd.

Meer over onze oplossingen voor cctv en video surveillance

Waarom kiezen voor Johnson Controls?

Met onze ervaring en kennis ontwikkelen we en installeren we brandbeveiligingsoplossingen, oplossingen die mensenlevens beschermen en beveiligingssystemen voor verschillende fabrieken/installaties, van het beginontwerp tot de uitvoering met voortdurende ondersteuning en onderhoud. Daarnaast bieden we de volgende voordelen:

  • Wereldwijd bereik en plaatselijke aanwezigheid
  • Uitgebreide expertise als kant-en-klare ontwerper, installateur en dienstverlener
  • Wereldwijde centra van uitmuntendheid die projectbeheer, systeemontwerp, systeemengineering, installatie, inbedrijfstelling en ondersteuning van de levenscyclus verlenen
  • Ruim aanbod van producten met internationaal erkende merken
  • Betrouwbare respons op brand en raadpleging van gevaarlijke situaties

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_21.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Fincantieri_logo_site_22.png

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero

test

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Kom in contact

Kom in contact:

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Klant- of technische ondersteuning
  • Upgrade uw beveiligingssysteem
  • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken