Oplossingen voor KMO

   Weten dat uw bedrijf, werknemers en
  klanten veilig zijn en permanent worden
 gevolgd door opgeleide professionals
garandeert u gemoedsrust.

Oplossingen voor KMO

// Brand- en beveiligingsoplossingen voor midden en kleine bedrijven

Uw bedrijf, werknemers en klanten beveiligen 

Een klein bedrijf bezitten biedt unieke uitdagingen wegens tijdsbeperkingen en zakelijke verplichtingen. U kunt niet overal tegelijkertijd zijn en dit zorgt ervoor dat u bepaalde risico's loopt, aangezien kleine bedrijven vatbaar zijn voor brand, diefstal en vandalisme en u hierdoor schade kunt oplopen. We bieden doeltreffende beveiligingsoplossingen aan voor kleine(re) bedrijven om inbrekers af te schrikken en te beschermen wat voor u het belangrijkste is - uw werknemers en uw bedrijf.

Voldoen aan uw vereisten 

Deze betaalbare, flexibele en schaalbare oplossingen voorzien in verschillende (brand)beveiligings- en beschermingsbehoeften. Startpakketten voor inbraakdetectie omvatten een inbraakpaneel, bewegingsdetectoren, deurcontact en een professionele installatie, terwijl complexere installaties geavanceerde functies vereisen, zoals video surveillance, draadloze oplossingen of beheersoftware voor verschillende locaties. Onze gebruiksvriendelijke apparatuur wordt geïnstalleerd volgens de hoogste normen om uw bedrijf tegen brand, inbraak, vandalisme en misdaad te beschermen.

Eenvoudige oplossingen: 

 • Kleinhandelaars gebruiken inbraaksensoren op deuren om zich tegen inbraak te beschermen
 • Bewegingsdetectoren voor de beveiliging binnenin een kantoor
 • Magnetische sensoren om medicijnen in een apotheek te beschermen

Complexe oplossingen: 

 • Glasbreukdetectoren beschermen de meest kwetsbare ramen van een zaak en beschermen zo waardevolle koopwaar
 • De nieuwste draadloze sensortechnologie en hold-up knoppen beschermen personeel en klanten bij een overval
 • Trillingsdetectoren helpen om kluizen met vertrouwelijke informatie in een onderzoekscentrum te beschermen
 • Gehost, beheerd video surveillance vermindert kosten en optimaliseert het gebruik van fysieke bewakers

Onze aangepaste oplossingen en voordelen voor small business

Permanente bewaking voor een snelle respons

Onze monitoringcentra bieden een snelle respons op inbraakalarmen, brandalarmen en andere kritieke toestanden zoals koolstofmonoxidegevaar, temperaturen onder nul of overstromingen.

Onze permanente monitoring services worden geleverd door opgeleide professionals die geavanceerde controletechnologie gebruiken.

Flexibel onderhoud, flexibele dienstverlening en ondersteuningsplannen

Het onderhouden van uw brandveiligheids- en beveiligingssystemen is van essentieel belang om uw bedrijf te beschermen en risico's te beheren. Doorlopend onderhoud van uw systemen kan ook een vereiste zijn van uw verzekeringsmaatschappij. Onze ondersteuningsplannen kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften, en omvatten routineus onderhoud, software upgrades en call-out services.

Bovendien helpt onze klantenservice om problemen op te lossen die te maken hebben met:

 • Systeemupgrades
 • Technische ondersteuningsdiensten
 • Facturatieproblemen
 • Alarmgeschiedenis
 • Andere vragen over accounts

Mobiel beheer

Volg uw bedrijf vanuit elke locatie. Gebruik een smartphone, tablet of pc om het beveiligingssysteem van uw bedrijf op afstand te beheren, en in- of uit te schakelen. Bespaar tijd en maximaliseer de toegang tot bedrijfsvoorvallen door tekstberichten te krijgen met meldingen en open/close rapporten.

Waarom kiezen voor Johnson Controls?

Van brandbeveiliging en inbraakdetectie tot toegangscontrolesystemen en video surveillance, we zorgen ervoor dat u de oplossing vindt die het beste aan uw vereisten voldoet via één contactpunt. Naast de mogelijkheden om geld en tijd te besparen, bieden wij u de volgende voordelen:

 • Snelle alarmreactie: onze Monitoring Centres werken 24 uur per dag, 7 dagen per week om uw bedrijf maximaal te beschermen bij een noodgeval
 • Allesomvattende ondersteuningsplannen: door de lasten van technologieaankopen, upgrades en onderhoud te verminderen, kunt u zich op uw zaak concentreren
 • Betaalbare oplossingen: we herzien uw vereisten om een aangepast beveiligingssysteem te ontwikkelen en adviseren u over de nieuwste regelgevingen en oplossingen om werknemers, bezoekers en bedrijfsmiddelen te beveiligen en het risico op brand te beperken
 • Lokale aanwezigheid: plaatselijke adviseurs zijn gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven in uw regio en bieden u extra plaatselijke kennis bij de beoordeling van uw behoeften

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_21.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Fincantieri_logo_site_22.png

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero

test

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Kom in contact

Kom in contact:

 • Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Klant- of technische ondersteuning
 • Upgrade uw beveiligingssysteem
 • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken