Justitiële oplossingen

   Wij kunnen alle systemen en sensoren
  van penitentiaire instellingen integreren
 om u een uitgebreide bescherming te
bieden.

Justitiële oplossingen

// Justitiële brand- en beveiligingsoplossingen

Het ondersteunen van inspanningen van penitentiaire instellingen voor een complete beveiliging 

Beveiliging is cruciaal in penitentiaire instellingen. De solide infrastructuur en een ruim aanbod van systemen en sensoren zoals toegangscontrole, videosurveillance en brandalarmen zijn allemaal van essentieel belang. Informatie uit deze bronnen moet verzameld worden om werknemers te beveiligen, situationele bewustwording te creëren en betrouwbare beheersmogelijkheden te handhaven.

Dankzij onze jarenlange ervaring met geïntegreerde oplossingen kunnen wij onze aanpak aanpassen om beveiligingssystemen voor juridische diensten te ontwikkelen die voorzien in uw specifieke behoeften. Deze oplossingen bieden holistische bescherming van penitentiaire instellingen voor detentiecentra, gevangenissen en penitentiaire instellingen om werknemers te beschermen, voorvallen te archiveren en te analyseren, gevangenen te volgen en geweld en illegale activiteiten te voorkomen.

Onze aangepaste oplossingen en voordelen voor justitie

Totale beheeroplossingen voor gevangenissen

Dankzij onze slimme software-oplossingen kunnen verschillende systemen worden gecentraliseerd die geïmporteerde informatie analyseren om informatie over de situatie te verschaffen en besluitvormingsprocessen te ondersteunen. Smart Business Logic Engines automatiseren acties en versterken beleidslijnen en procedures terwijl een volledig geauditeerd werkstroomproces de operatoren/gebruikers leidt. Naast het aanwenden van uw bestaande beveiligingsinfrastructuur kunnen wij de volgende zaken integreren:

 • Beveiligings- en celbeheersystemen.
 • Gasbestrijdingssystemen.
 • Branddetectie en noodcommunicatiesystemen.
 • Semafoonontvangers, GSM-detectie en alarm voor personeel.
 • Kabeltelevisie, intercom en toegangscontrole.

Lees meer over onze geïntegreerde oplossingen

Elektronische bewaking

Er zijn twee soorten bewaking: tijdens de aanhoudingsfase en vóór en na de aanhoudingsfase. Wij bieden de mogelijkheid om gevangenen tijdens beide fasen of als een combinatie van beide fasen te controleren.

Tracking van gevangenen

Een tracking- en telsysteem zorgt voor real-time locatie- en statusidentificatie van gevangenen en bewakers, zowel binnen als buiten. Hierdoor is uw instelling veiliger en wordt er gezorgd voor een verhoogde productiviteit van het personeel en effectiviteit van uw bedrijfskosten. Tracking van gevangenen is gebaseerd en functioneert op hetzelfde platform als elektronische bewaking en heeft als voordelen:

 • Melding als gevangen zich te dicht bij onbevoegde zones bevinden (waaronder ook de hekwerken).
 • Identificatie en locatie van gevangenen die knoeien met hun RFID-toestel.
 • Meldingen van vermiste gevangenen, gericht tot gevangenismedewerkers en bewakers.
 • Onmiddellijke detectie en reactie op de exacte locatie van ontsnappingspogingen.
 • Mogelijkheid om te fungeren als een "elektronisch hek" om beweging te detecteren.

Commando- en controlecentrum

Onze commando- en controlecentra zijn uitgerust met een robuust scherm, luidsprekers en een camera en integreren geluid en video zodat u CCTV en toegangscontrole-alarmen samen met uw (brand)veiligheids- en beveiligingssystemen kunt beheren. Dit vandaalbestendige systeem is ontworpen om agressie in politiecellen en wangedrag aan te pakken.

Waarom kiezen voor Johnson Controls?

We bouwen aan nieuwe vormen van innovatieve, proactieve en diepgaande beveiliging voor uw bestaande infrastructuur om de bruikbaarheid en doeltreffendheid te verhogen. Door uw bestaande investeringen te handhaven, kunnen wij:

 • Helpen om kosten te besparen
 • Efficiëntie verbeteren
 • De veiligheid van bewakers en gevangenen verbeteren

Onze beveiligingssystemen voor gevangenissen voldoen aan de verhoogde sectorspecifieke vereisten en zijn ontworpen om kwaadwillige voorvallen in gemeenschappelijke zones af te schrikken.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_21.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Fincantieri_logo_site_22.png

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero

test

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Kom in contact

Kom in contact:

 • Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Klant- of technische ondersteuning
 • Upgrade uw beveiligingssysteem
 • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken