Infrastructuur

    We helpen de grondlaag van de
   hedendaagse economie, beveiliging en
  gezondheidszorg te beschermen terwijl we
 overtuigende bedrijfsvoordelen en
solide noodprocedures bieden.

Infrastructuur

// Beveiliging van infrastructuur

Beschermen van de grondlaag van de hedendaagse economie, veiligheid en gezondheid

 

In onze evoluerende omgeving worden we geconfronteerd met steeds meer uitdagingen. Wereldwijde urbanisatie, globalisatie en onderlinge afhankelijkheid van fysieke en digitale infrastructuur hebben invloed op onze maatschappij en economie, waardoor deze onderling afhankelijk worden van veilige, functionerende en veerkrachtige essentiële infrastrucuur.

Dit heeft onder andere invloed op energieleveranciers, infrastructuur in transport en logistiek, ziekenhuizen, informatie- en communicatienetwerken en media-outlets. Deze essentiële infrastructuren zijn kwetsbaar voor een aantal criminele activiteiten zoals bedrijfsspionage, vandalisme, georganiseerde misdaad en terrorisme, maar ook natuurrampen en de eventuele gevolgen van een menselijke fout of technisch defect.

Met onze ruime ervaring in en grondige kennis van het ontwerpen en implementeren van geïntegreerde systemen zorgen we ervoor dat we in de beveiligingsbehoeften van uw gespecialiseerde kritische infrastructuur kunnen voorzien. We bieden u met trots oplossingen die aan alle vereisten, regelgevingen en veiligheidsnormen voldoen.

Onze aangepaste oplossingen en voordelen voor infrastructuur

Integreren van beveiliging, noodcommunicatie en brandsystemen

Geïntegreerde systemen combineren meerdere beveiligings- en brandbeveiligingssystemen in één gecentraliseerde omgeving. Voordelen van deze aanpak omvatten het gebruik van:

 • Video surveillance om alarmverificatie te verbeteren;
 • Prioritering van boodschappen en dynamische standaard bedrijfsprocedures om gestroomlijnde communicatie tussen belanghebbenden in geval van nood te verzekeren;
 • Branddetectie en omroepinstallaties om problemen vroegtijdig te identificeren en een gecoördineerde en tijdige reactie te verzekeren.
 • Toegang tot essentiële voorzieningen en perimeterdetectie om alle toegangspunten te controleren en onbevoegden geen toegang te verlenen

Lees meer over onze geïntegreerde oplossingen

Real-time, praktijkgerichte informatie

De integratie van meerdere systemen met nieuwe en oudere technologieën kan ervoor zorgen dat gegevens in real-time informatie omgezet kunnen worden. Door video-analytics en gegevensanalyse te automatiseren, kunt u uw bedrijfsprocessen verbeteren en reacties op problemen snel coördineren. Daarnaast kunnen fysieke en logische systemen geïntegreerd worden om cyberterrorisme aan te pakken en gegevenscentra met essentiële infrastructuur en digitale middelen te beschermen.

Meer over onze video surveillance-producten

Gecoördineerde reactie om personeelskosten en economische kosten tot een minimum te beperken

In geval van nood of een ernstig probleem is het essentieel om een gecoördineerde respons te verkrijgen tussen de organisatie in kwestie en alle nodige externe partijen. Het is even belangrijk om een robuust verificatieproces te verzekeren en valse alarmen te voorkomen, gezien deze beide kostelijk en tijdrovend kunnen zijn. Onze prioriteit is om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar beveiliging van essentiële infrastructuur, die we hebben aangepakt door onze expertise als beveiligingssysteemintegreerders uit te breiden en verder te ontwikkelen.

Waarom kiezen voor Johnson Controls IFS voor infrastructuur?

We zijn een internationale speler met een sterke regionale aanwezigheid en leven de plaatselijke recente wetgeving en dekking van de volledige omgeving volledig na. Voor kritische infrastructuur kan Johnson Controls Integrated Fire & Security u de volgende zaken bieden:

 • Verhoogde bescherming op elk beveiligingsniveau, terwijl we ook de personeelsproductiviteit verbeteren
 • Integratie van meerdere brandbeveiligingssystemen binnen een globaal risicobeheer- en rampenplan
 • Krachtige bedrijfsinformatie en analysefuncties voor procesautomatisering, onmiddellijk meldingssysteem en geavanceerde video-analyticscapaciteiten

Met onze oplossingen kan u beveiligingspersoneel sneller reageren op gevaar en hebben ze alle nodige informatie om adequaat te reageren.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_21.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Fincantieri_logo_site_22.png

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero

test

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Kom in contact

Kom in contact:

 • Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Klant- of technische ondersteuning
 • Upgrade uw beveiligingssysteem
 • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken