Industriële brand- en beveiligingssystemen

   We bieden u verbeterde plaatselijke
  veiligheid en beveiliging om het volledige,
 geplande vermogen van uw industriële
productie te behouden.

Industriële brand- en beveiligingssystemen

// Industriële brandveiligheids- en beveiligingsoplossingen

Geavanceerde veiligheid om uw bedrijf vooruit te laten gaan 

Wereldwijde industriële organisaties hebben te kampen met verhoogde wereldwijde concurrentie, snellere doorlooptijden en een economie waarbij een kleiner maar efficiënter personeelsbestand nodig is. Beveiliging en de bescherming van eigendommen zijn erg belangrijk in de industrie om werknemers en bedrijfsmiddelen veilig te stellen en storingstijd door problemen in de beveiliging te elimineren Bovendien kunnen de juiste industriële beveiligingssystemen voor bedrijfscontinuïteit zorgen en leveren deze een belangrijke bijdrage aan uw succes op de markt.

We bieden verschillende enkelvoudige brandbeveiligingsoplossingen en oplossingen die levens kunnen redden. Deze oplossingen kunnen we aanpassen aan bijna elke industriële toepassing, van verwerkingsfabrieken, chemische verwerkingsbedrijven, farmaceutische laboratoria en olieproductievoorzieningen voor de automobielsector en telecommunicatie.

Voor de meeste industriële toepassingen combineren wij in onze geïntegreerde oplossingen toegangscontrole-, video surveillance- en inbraakdetectiesystemenvoor een algemene bescherming, terwijl brandbeveiligingssystemen en noodcommunicatiesystemen gebruikt worden om vermijdbare ongevallen te voorkomen en een veilig evacuatieplan te ondersteunen. Al deze systemen zijn aangevuld met hoogwaardige testing, inspectie, onderhoud, herstel en centrale monitoring services.

Onze industriële aangepaste oplossingen en voordelen

Volledig geïntegreerde industriële oplossingen

Geïntegreerd toegangscontrole, video surveillance, inbraak- en brandbeveiligingssysteem combineert de nodige elementen voor een volledige veiligheidsoplossing voor uw industriële voorziening. Onze toegangscontrolesystemen bieden u een rijk aanbod aan kenmerken, waaronder alarmbeheer met operatorberichten voor klanten, mustering, inbraakzones, neutralisatie van gebieden, veilige afstandsfilter, logische/fysieke convergentie, hoog niveau van veiligheidsstelling en privileges om toegang te controleren.

Lees meer over onze geïntegreerde oplossingen

Unieke kenmerken voor industriële toepassingen

  • Veiligstellen van een zone: voorkom dat iemand die mogelijk besmet is geraakt in één zone, een andere zone binnengaat en deze dus besmet, wat vaak kan resulteren in hoge kosten en verloren tijd.
  • Ontruimingsfilter: wordt gebruikt in geval een zone moet worden afgesloten voor alle personeel behalve wanneer zij bevoegd zijn. Dit kan door het ontruimingsniveau van de relevante kaartlezers van de zone te veranderen zonder de kaarten van elke kaarthouder te hoeven aanpassen. Het is een efficiënte manier voor een veiligheidsbeheerder om de toegangsniveaus voor bepaalde personen te veranderen zonder dat het database van de kaarthouders daarbij aan te pas komt.
  • Mobiele lezer: de lezer kan ingezet worden in een verbonden (bedrade of draadloze) of verbroken activiteit (met behulp van het plaatselijke database) voor transport, aanwezigheden in de klas of bij een training, verzamelen van gegevens, etc.
  • Video-analytics: met behulp van video-analytics hebben sommige bedrijven logische omheiningen gecreëerd om gerichte verkeersstromen (tegengestelde richting) te observeren en ook de snelheid en de omvang van voorwerpen te volgen. Daarnaast kunnen achtergelaten voorwerpen alarmen laten afgaan en/of reactie teweegbrengen. Deze problemen worden aan zowel het systeem als de operatoren gemeld.
  • Installatie met respect voor FDA regelgeving.

Noodscenario's

Industriële organisaties zijn voornamelijk kwetsbaar voor stroomonderbrekingen. Een plotselinge stroom- en lichtuitval kan leiden tot angst en paniek - vooral in gebouwen waar mensen niet altijd hun weg naar buiten kennen. Onze oplossingen voor noodcommunicatie verzekeren de veiligheid van werknemers dankzij betrouwbare noodverlichtingssystemen, solide omroepinstallaties en veilige uitgangscontrole.

Leer meer over onze evacuatiesystemen

Waarom kiezen voor Johnson Controls?

Veilige en beveiligde voorzieningen zijn essentieel om een succesvol en rendabel bedrijf te runnen en we zijn er dan ook op gericht om uw doelen te helpen verwezenlijken, zodat u uw productiviteit kunt behouden en verbeteren. Veiligheid voor uw werknemers en bedrijfsmiddelen met risicobeperking wordt bereikt via betrouwbaarheid en stabiliteit van uw systeem, de integratie van meerdere brandveiligheidssystemen en verlaagde storingstijd en een vermindering van productieverliezen.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_21.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Fincantieri_logo_site_22.png

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero

test

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Kom in contact

Kom in contact:

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Klant- of technische ondersteuning
  • Upgrade uw beveiligingssysteem
  • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken