Commercieel

    We ondersteunen volledige veerkracht
   en naleving van reglementen dankzij een
  aanbod van hoogwaardige commerciële
 brandveiligheids- en
beveiligingsoplossingen.

Commercieel

// Brandveiligheids- en beveiligingsoplossingen voor de commerciële sector

Volledige naleving van regelgevingen voor veilige werkomgevingen

 

We passen onze brandveiligheids- en beveiligingsoplossingen op maat aan om een veilige werkomgeving te bieden voor uw werknemers, terwijl we uw bedrijfsmiddelen beschermen en bedrijfscontinuïteit verzekeren - of uw veiligheidsvereisten nu gegenereerd worden door dagelijkse werkzaamheden, specifieke bedrijfsbehoeften of regelgevingen.

We weten ook dat er meer bij veiligheid komt kijken dan alleen apparatuur en daarom inventariseren we uw behoeften. Wij kunnen u verzekeren dat wij u de beste oplossingen bieden. Wij zorgen voor het concept tot aan de installatie zodat we u een veilige werkplek kunnen bieden, waarbij u waardevolle tijd, middelen en geld kunt besparen. Onze klanten omvatten onder andere projectontwikkelaars, constructiebeheer, financiële instellingen en kleinhandelaars.

Onze commerciële oplossingen en voordelen op maat

Veilige en beveiligde werkplek

Combineer inbraakdetectie met brandbeveiligingsoplossingen voor kansen met hoge integratiemogelijkheden, en ondersteuning bij mobiele beveiligingsmanagement. Dit wordt verwezenlijkt door video surveillance en monitoringsdiensten die kritieke informatie leveren over gebeurtenissen voor verbeterde veiligheid, beveiliging en winstgevendheid van uw bedrijf.

Evacuatiestrategieën en -procedures

In gebouwen zoals winkelcentra, kantoren, banken en transporthubs  kan evacuatie van een grote groep mensen bij een noodsituatie grote problemen veroorzaken. Bij deze situaties zijn verschillende evacuatiestrategieën vereist. Om ervoor te zorgen dat belangrijke bedrijfsfuncties niet onderbroken worden, kan een Alarm Verification Facility (AVF) nodig zijn. Dit biedt een automatische resetfunctie voor valse alarmsignalen zodat deze niet het masteralarm activeren.

Meer over evacuatiesystemen

Elektronische toegangscontrole

Verbeter uw winstgevendheid en veiligheid door effectief de toegang tot voorzieningen te controleren voor werknemers en bezoekers. Onze elektronische toegangscontrole-functies omvatten onder andere web- en pc-gebaseerde oplossingen, biometrische/smart card oplossingen, foto-ID badging, kaarten en lezers, intercoms en bezoekersbeheersystemen. Deze oplossingen kunnen allemaal naadloos worden geïntegreerd in uw bestaande beveiligingssystemen met verschillende hosting opties.

Meer over toegangscontrole

Retailoplossingen

Ons ongeëvenaard erfgoed in de retailsector geeft ons de mogelijkheid om verder te gaan dan diefstalpreventie, kostenverlaging, inkomstenstijging en het verbeteren van de productbeschikbaarheid voor onze klanten, die variëren van particuliere boetieks tot wereldwijde retailorganisaties.

Meer over retailoplossingen

Onderhoud, technische ondersteuning en training

Om bedrijfscontinuïteit te verzekeren, bieden we aanvullende services aan, waaronder een kwaliteitsdienstenplan om uw beveiligingssystemen zo goed mogelijk te laten draaien zonder onverwachte onderhoudskosten. Ons preventief onderhoud garandeert u dat u systeem optimaal werkt via geplande inspecties die ervoor zorgen dat uw systeem up-to-date is en goed functioneert. Daarnaast bieden we ook personeelstraining aan zodat u de volledige capaciteiten van uw systeem kunt gebruiken.

Waarom kiezen voor Johnson Controls IFS voor de commerciële sector?

We zijn een internationale speler met een sterke regionale aanwezigheid en leven de plaatselijke recente wetgeving en dekking van de volledige omgeving volledig na. We bieden verschillende oplossingen in plaats van een uniforme  aanpak:

  • Aangepaste oplossingen om in uw behoeften, planning en budget te voorzien.
  • Mogelijkheid om brandveiligheids- en beveiligingsoplossingen te integreren in bestaande infrastructuur
  • Hoogwaardige systemen, aangevuld met hoogwaardige testing, inspectie, onderhoud, herstel en centrale monitoring diensten.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_21.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Fincantieri_logo_site_22.png

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero

test

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Kom in contact

Kom in contact:

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Klant- of technische ondersteuning
  • Upgrade uw beveiligingssysteem
  • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken