Wat wij bieden

  Wij geloven in het stimuleren van individuele
 doelen en ambities via onze performance-
en talentenbeheerprocessen.

Wat wij bieden

// Uw carrièreleertraject bij Johnson Controls

Onze prestatie- en talentbeheerprocessen helpen u om uw unieke talenten, energie en ideeën bij te dragen, terwijl onze ontwikkelingsprogramma's u helpen u voor te bereiden op toekomstige rollen binnen de organisatie.

Een carrière bij Johnson Controls opent uitgebreide mogelijkheden om te leren, veel verschillende mogelijkheden om na te streven, uitdagende projecten en stimulerende team ervaringen. Tegelijkertijd bieden wij u een geïndividualiseerd leertraject met fundamentele feedback en leiding om u te helpen uw vaardigheden volledig te ontplooien. Als onderdeel van ons streven naar een lerende omgeving sponsoren we wereldwijd programma's die helpen onze medewerkers zakelijke en praktische vaardigheden te ontwikkelen met toegang tot meer dan 4.000 online cursussen in meerdere talen.

Talentontwikkeling: Wat maakt ons uniek?

Wij ondersteunen en ontwikkelen de individuele sterke punten en persoonlijke carrières van onze medewerkers, omdat we begrijpen dat de woorden 'loopbaan' en 'succes' individuele concepten zijn met betrekking tot de doelen en ambities van elke werknemer.

Talentontwikkeling begint door ondersteuning van carrièrebewustzijn en loopbaanoriëntatie. We bieden 'loopbaanoriëntatietraining' in continentaal Europa om onze medewerkers te begeleiden met de ondersteuning van managers en specialisten van Human Resources, omdat we willen dat alle leden van ons team een positie vinden waarover ze gepassioneerd zijn en die gebruik maakt van hun individuele sterke punten.

We stimuleren ook het stellen van doelen en ontwikkelingsdoelen tijdens regelmatige feedbackgesprekken. Tijdens beoordelingen halverwege het jaar kunt u die doelen nastreven zodat u een eerlijke beoordeling ontvangt aan het eind van het jaar. De driemaandelijkse prestatiebeoordelingen stellen ons in staat om de beste kandidaten voor verdere ontwikkeling in een volgende rol te identificeren en werven.

Lees meer over onze waarden.

Opleiding en ontwikkeling

Programma's voor betrokkenheid van medewerkers

Er worden regelmatig betrokkenheidsenquêtes uitgevoerd onder medewerkers om de 'pols' te voelen en te werken aan verbeterprojecten op verschillende gebieden. We werken meestal in focusgroepen, waarbij collega's van verschillende bedrijven samenwerken aan projecten over de betrokkenheid van medewerkers, om na te denken over verbeterpunten en mogelijkheden om onze werkplek een betere plek te maken.

Het Women's Growth Network (Groeinetwerk voor vrouwen)

Bij Johnson Controls waarderen wij diversiteit en integratie en daarom hebben we het Women's Growth Network (WGN) opgericht om de waarde, groei en voortgang van vrouwen te steunen, wat zal leiden tot versnelling van uitzonderlijke bedrijfsprestaties.

Het WGN verbindt vrouwen overal binnen Johnson Controls om ideeën en ervaringen te delen, aan netwerkevenementen deel te nemen, persoonlijke en zakelijke vaardigheden te verbeteren en het geeft vrouwen zichtbaarheid en een stem voor kwesties die specifiek hen betreffen.

Grenzeloze samenwerking

Wij werken nauw samen met klanten met een praktische benadering als onderdeel van een wereldwijde Johnson Controls gemeenschap. We maken ook gebruik van sociale netwerken binnen de onderneming, zodat alle werknemers zich met elkaar kunnen verbinden en op een grenzeloze manier kunnen samenwerken over de hele wereld. We hebben zelfs de Yammer Customer of the Year Award ontvangen - een erkenning voor dat we hun platform op een uitzonderlijk strategische en innovatieve manier hebben gebruikt.

Zoeken naar een carrière

Als u een teamspeler bent met een passie en wens om te beschermen wat het belangrijkste is, kijk dan bij onze beschikbare
carrièremogelijkheden

Zoek carrière

Johnson Controls's succesverhalen

barbara_09.jpg

Compensation & Benefits Manager, Continental Europe

Mijn succes dank ik aan… mijn twee grote passies die ik in mijn werk kan combineren - cijfers en mensen.

rainer_09.jpg

Retail Product Manager

Mijn succes dank ik aan… mijn passie om klanten en onze interne organisatie te inspireren.

juergen_09.jpg

Finance Director

Mijn succes dank ik aan… door er altijd zeker van te zijn dat ik doe wat ik leuk vind. Als je doet wat je leuk vindt ben je succesvol.

ole_10.jpg

Business Development Manager, Store Performance Solutions

Mijn succes dank ik aan... mijn passie voor de retail omgeving. Het draait allemaal om passie en gevoel.

Onze merken