Video Surveillance as a Service

   Zet uw plaatselijke alarm- en cctv-
  investering om in een proactief hulpmiddel
 om uw algemene veiligheid en
winstgevendheid te verhogen.

Video Surveillance as a Service

// VSaaS - Video Surveillance as a Service

Videobeheeroplossingen voor verbeterde algemene beveiliging

Video Surveillance as a Service behandelt veiligheidskwesties op een nieuwe en effectieve manier door interactieve video- en optionele audiocapaciteiten te gebruiken om uw omgeving, personeel en klanten elke dag in real-time te observeren en te controleren.

Onze interactieve VSaaS zet uw bestaande video surveillance-camera's om in proactieve accessoires om uw algemene beveiliging te verhogen en uw bedrijfsprocessen en winstgevendheid te optimaliseren.

Onze goed getrainde, behulpzame professionals zijn 24 uur per dag beschikbaar, het hele jaar door, om de bewaking van uw werkzaamheden en faciliteiten mogelijk te maken. Lees hier meer over onze monitoring centres.

Videobeheeroplossingen op maat

Video- en audio-alarmverificatie

We controleren uw voorzieningen op afstand voor inbraakalarmverificatie en -melding. Onze 2-weg audioverificatie geeft onze operatoren de mogelijkheid om de wettelijke autoriteiten op de hoogte te stellen als verdachte activiteiten worden geregistreerd terwijl onze "duress" en "hold-up" paniekknoppen een bijkomende beveiligingsmaatregel bieden.

Video-assistentie

We bieden video op afstand en 2-weg audio-assistentie om verdachte personen buiten uw pand of terrein te houden en indien nodig om wettelijke instanties op de hoogte te stellen na het verifiëren van verdachte activiteiten.

Video-escort / Video-bewakingstours

Ondersteuning op aanvraag van de werknemer tijdens openings- en sluitingsuren via video en 2-weg audio. Deze dienst is ideaal voor omstandigheden en locaties met een hoog risico, waar werknemers te maken hebben met grote geldbedragen en waardevolle voorraden. Hiermee kunt u risico's kunt verminderen en het gebruik van fysieke bewakers optimaliseren.

Waarom kiezen voor Johnson Controls?

Niets gaat boven de gemoedsrust die u krijgt als u weet dat uw bedrijf, uw werknemers en klanten de best mogelijke beveiliging krijgen. Onze interactieve VSaaS voorziet effectief en efficiënt in uw unieke behoeften en biedt u de volgende voordelen:

  • Minder technologie-aankopen, -upgrades en -onderhoud
  • Geminimaliseerde valse alarmen
  • Verhoogde winstgevendheid door lagere opbrengsten te stimuleren via het zelfvertrouwen van de werknemers
  • Bewaken van belangrijke infrastructuren en processen
  • Verhoogde werknemersveiligheid

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_21.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Fincantieri_logo_site_22.png

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero

test

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Kom in contact

Kom in contact:

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Klant- of technische ondersteuning
  • Upgrade uw beveiligingssysteem
  • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken