Bewakingsdiensten

  Hoog opgeleid personeel en geavanceerde
 monitoringdiensten om uw algemene
beveiliging te verbeteren.

Bewakingsdiensten

// Monitoringdiensten

Voorzien in uw holistische veiligheidsbehoeften

We houden ons aan de strengste voorwaarden van de sector en bieden zo toegang tot geavanceerde technologie en hoogopgeleide en deskundige professionals om in uw bewakingsbehoeften te voorzien. Onze monitoring centres bieden een reeks van geavanceerde brand- en beveiligingsoplossingen, waaronder elektronische toegangscontrole, video surveillance, inbraakdetectie en detectie van kritieke toestanden (overstroming, temperatuur).

Onze goed getrainde, behulpzame professionals staan steeds klaar om te helpen beschermen wat het belangrijkste voor u is: zodra zij een alarmsignaal ontvangen, verifiëren ze het alarm en sturen ze de informatie door volgens de processen die bepaald zijn in overeenstemming met uw specifieke behoeften. Hierbij kan bijvoorbeeld een veiligheidsbeambte worden uitgestuurd, de brandweer of politie worden gewaarschuwd of er kan u rechtstreekse hulp worden verschaft.

We ondersteunen ook uw security managementbehoeften, via:

 • Bewakingsroutes op afstand
 • Video-assistentie
 • Video-escort
 • Toegangscontrole op afstand
 • Video-alarmverificatie

Lees meer over onze uitgebreide oplossing van Video Surveillance as a Service

Professionals van het monitoring centre

Alle professionals van Johnson Controls Integrated Fire & Security monitoring ondergaan een uitgebreide training die resulteert in een professionele inzet die door iedereen wordt gedeeld: gepast reageren binnen de eerste seconden van een kritieke alarmoproep.

Specialisten in technische ondersteuning

Onze teams van hoogopgeleide specialisten in technische ondersteuning kennen de beveiligingssystemen van binnen en buiten. Ze weten hoe onze alarmsystemen zijn samengesteld, hoe ze worden geïnstalleerd en hoe ze werken. Ook helpen ze u bij het oplossen van problemen die zich mogelijk voordoen.

Kenmerken en voordelen van het monitoring centre

 • Inbraakdetectie: permanente bewaking om u te beschermen tegen inbraak bij uw belangrijkste eigendommen
 • Vertragings-/paniekalarmen: bescherm de veiligheid van uw mensen 24 uur per dag met onze bewakingsdiensten
 • Branddetectie: onze monitoring centres ondersteunen u met een snelle reactie op brand- en rookmelders, permanente beschikbaarheid, en het uitzenden van brandweermannen en politiepersoneel als een geverifieerd alarmsignaal wordt ontvangen
 • Critical Condition Monitoring: permanente bewaking van kritieke toestanden, waaronder operationele temperaturen, koolstofmonoxide (CO), stralingsniveaus en dergelijke
 • Overstromingsdetectie: melding van mogelijk overstromingsgevaar zodra een eerste detectiesignaal wordt geconstateerd

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_21.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Fincantieri_logo_site_22.png

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero

test

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Kom in contact

Kom in contact:

 • Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Klant- of technische ondersteuning
 • Upgrade uw beveiligingssysteem
 • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken